Page 27 of 41 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 1,301 to 1,350 of 2031

Thread: Odbrojavanje

andream's Avatar

Čestitke na princezama i mami Tari!
    Ana, preslatki ste na slikama

ana-'s Avatar

andream tebi i malom-velikom mišiću

vesnare's Avatar

Bebica2009 bravo za betu
    Sara38 drži se - idemo dalje!
    Pinky, Crvenkapica, Mini3, Venera21, Tlatinčica držim vam fige za betu i obradujte nas što prije!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Aleksandraj vibram za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I svima koje sam propustila, jer nisam dugo čitala, mnoštvo vibri za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41's Avatar

Potpis na vrijedu vesnure i stiže nedjeljna kišna

tiki_a's Avatar

mare41, nedjeljna kišna mi je najbolja, hvala, mmmmmm
    ana- prekrasan avatar!
    Pinky ~~~~~za prekrasne mrvice
    Mini, tako to bude, drugi tjedan čekanja je joj. ~~~~~~~za +
    Nikako nam se nije išlo na jug zbog hladnoće, baš smo truli ja i mm
    Moja M još nije stigla , 7 dana kasni, više vjerojatno i neće, znači čekam kraj ljeta za postupak.
    Dragom društvu

eto meni vrag nije dao mira i napravila sam test........negativan!!!!
    curama koje cekaju betu zelim vise srece......

rozalija's Avatar

crvenkapica draga moja žao mi je

vesnare's Avatar

crvenkapice žao mi je

kiara79's Avatar

Quote Originally Posted by crvenkapica77 View Post
    ajoj draga moja...baš mi je žao..

mislim sta da ja ocekujem u 2 .IVF kad sam sada imala sve super, sve najbolje....3 embrija 8st. odlicna kaze dr. i nista..niti jedan se nije uvatio...zastoo Boze?'

Pinky's Avatar

najprije, rano je za test, tek je 20.6., tu jos moze biti plusa...

a sta da ocekujes? prvi minus je najgori... skuzila sam da u ivf-u nema pravila, uspit ce ti kad ti uspije... nije utjeha, znam. ali vidila sam puno nemogucih slucajeva koji su zavrsili uspjehom i puno savrsenih koji su zavrsili neuspjehom...
    nema nam druge vec pokusavati i nadati se da je svaki novi dobitni.

cmok!

moja pinky ,, stigla i menga a10 dpt
    Last edited by crvenkapica77; 20.06.2010 at 11:17.

Ogla's Avatar

Quote Originally Posted by Pinky View Post
    i ja sam, ko bebica, mislila nista ne pisati dok ne budem imala sta napisati, ali evo prijavljujem se kao cekalica bete 3.7., danas su mi vracene 2 osmostanicne junacine, ili kako ih je biolog nazvao - savrseni. a s obzirom kako je turbulentno postupak tekao, moram se ponosno prijaviti ko cekalica beturine....
    ... jeeej! idemo 8-ce! da se oba pretvore u dvije male bebice

Ogla's Avatar

.. a joj! jako mi je žao šaljem veeeeeeeeeliki izagrljaj...

Mini3's Avatar

Draga, slažem se sa Pinky, možda to nije prava menga, a i za test je prerano. Nemoj se predavati prije reda!

Ogla's Avatar

Quote Originally Posted by Pinky View Post
    najprije, rano je za test, tek je 20.6., tu jos moze biti plusa...

a sta da ocekujes? prvi minus je najgori... skuzila sam da u ivf-u nema pravila, uspit ce ti kad ti uspije... nije utjeha, znam. ali vidila sam puno nemogucih slucajeva koji su zavrsili uspjehom i puno savrsenih koji su zavrsili neuspjehom...
    nema nam druge vec pokusavati i nadati se da je svaki novi dobitni.

cmok!
    crvenkapice dobro Pinky kaže.. mislim iz vlastitog iskustva ti mogu reći kako su mi sva 4 postupka bila drugačija.... kada je bio 4 stanični ostala sam trudna, pa na kraju vanmaterična, kada je bio 6-stanični nisam, sada imam 8 stanični i biolog je bio jako zadovoljan, ali svejedno mi to 'ništa' ne znači dok ne napravim betu.... a da ne govorim o simptomima... sada znam da često piškim jer tako reagiram na utriće, da sise bole kad je njih volja, a ne kada bi ja željela, da mi se jede ili ne jede slatko jer je to eto 'tako' i da stvarno nema pravila..... zapravo je nama ionako 'isto' - nemamo djece, a ići na postupak je ipak korak naprijed... doći će taj smotuljak, samo se ne moj ubijat u pojam i da sačuvaš živce.....

jako mi je žao crvenkapice. Nadam se da je zaista preuranjen test i da se u slijedećih par dana ipak nešto promijeni.

Ja osjećam pms bojim se da će mm fasovati... ovako ili onako

Quote Originally Posted by Ogla View Post
    sada znam da često piškim
    pfff, ne spominji...

Quote Originally Posted by Ogla View Post
    zapravo je nama ionako 'isto' - nemamo djece, a ići na postupak je ipak korak naprijed
    I noga u dupe je korak naprijed!

Ogla's Avatar

Quote Originally Posted by tlatincica View Post
    I noga u dupe je korak naprijed!
    jeste, dabome

... apropos PMS ima dva dana me MM živcira za poludit

Mini3's Avatar

Danas mi je 8 dpt. Više ni sama ne znam umišljam li si nešto ili me doista nešto boli. Psihički za poluditi. Trbuh mi je napuhan, (.)(.) vrlo malo bole, i sve mi se čini da je to uvod u mengu... a možda je to samo psiha. Sudeći po simptomima čini mi se da betu neću ni dočekati a od nje me dijeli još samo duga 4 dana.
    Crvenkapice... držim fige da je sve to samo lažna uzbuna.

tiki_a's Avatar

crvenkapica77 žao mi je ...ali kako cure kažu, stvarno nema pravila. Nerijetko se dogodi da dugo ništa, a onda se dva uhvate...Sretno dalje~~~~, ali još se malo nadamo sada, možda nije prava M~~~~~

Ogla's Avatar

Quote Originally Posted by Mini3 View Post
    Danas mi je 8 dpt. Više ni sama ne znam umišljam li si nešto ili me doista nešto boli. Psihički za poluditi. Trbuh mi je napuhan, (.)(.) vrlo malo bole, i sve mi se čini da je to uvod u mengu... a možda je to samo psiha. Sudeći po simptomima čini mi se da betu neću ni dočekati a od nje me dijeli još samo duga 4 dana.
    Crvenkapice... držim fige da je sve to samo lažna uzbuna.
    mini 3.. i ja sam isto nekako rezignirana.. sve mi se čini da ću dobiti M imam takve valunge raspoloženja da sve upućuje na to.... hah!

matto's Avatar

Crvenkapice, joj pa tek sam sad vidjela, žao mi je
    Ali bez obzira na ishod i koliko ti se sad pad činio težak ustat ćeš, i kako kaže Pinky, najteže je pasti prvi put. Kada sam u svoj potpis dodala kinesku poslovicu "Padni sedam ustani osam" ni slutila nisam da će se to meni dogoditi (4 inseminacije, tri IVF-a). No zapravo najteži je bio prvi pad kada se od obalu razbila naša barka sreće u kojoj smo tog ljeta plovili nas troje, mama, tata i beba. Od tada strpljivo smo je gradili, lijepili malo suzama, malo osmjehom, dodali po koji zagrljaj, riječi utjehe i ovog ljeta je gotova sada čeka na pristaništu da idemo po još jedan biser. Vjeruj mi, (ako se test zaista pokaže točan, a draže mi je nadati se da nije točan i da će ga dva beta demantirati), imaš ti snage ustati....

vesnare's Avatar

mislim sta da ja ocekujem u 2 .IVF kad sam sada imala sve super, sve najbolje....3 embrija 8st. odlicna kaze dr. i nista..niti jedan se nije uvatio...zastoo Boze?'
    Draga, samo da ti kažem da to nije pravilo. Sigurno si već čitala i da 4. st. uspiju, a 8. st. ne, svaka je žena različita...
    Nemoj odmah misliti da neće uspjeti ni 2. IVF.
    Svi se mi pitamo svaki put kad idemo što smo učinili krivo, ili što smo još mogli učiniti, a činjenica je da ništa nije na nama. Samo Bog zna kad će to biti.
    A kako mi je jedna cura rekla - Bog zna koliko tko može podnijeti i toliko mu da.

Sjećam se da sam bila na samom dnu prije nego što mi je uspjelo i to kad sam tri mj. prije završila zbog jake hiperstimulacije u bolnici...

Uspjet ćeš ti draga doći do svoje bebice, možda beć u slijedećem pokušaju. Zato, nemoj odustati!
    Držim ti fige da se što prije digneš s dna i kreneš u nove pobjede.

žao mi je crvenkapice
    Last edited by NINA30; 20.06.2010 at 19:21.

crvenkapice77, žao mi je jako. Nadam se da još ima nade, ne znam šta drugo da ti kažem.
    pinky, za tvoje junačine ~~~~~~~~~~~
    bebica2009, ČESTITKE!
    tiki_a, zločesta menga, sad se našla kasnit! Sjećam se ja svog drugog postupka isto tako, isplanirala si ja sve, a ono menga kasni, pa kad menga dođe, ulovila me prehlada, pa nikako... Ponekad baš neće stvari da se poklope. Ali brzo će doći kraj ljeta, fiiiju, proletjet će vrijeme tiki-tak!
    Ogla i mini3, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za te dvije crtice na testu i beturine velike kao cijeli svijet!
    I svima koje sam nenamjerno izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što trebate!

Crvenkapice, jako mi je žao. Danas je baš neki depresivan dan. Kod mene, danas je 5. dpt, a 10. dan nakon punkcije, i osjećam od sinoć žestoke emocije, a od danas i u trbuhu totalno kao da ću dobiti. Ne sjećam se nikakvih bolova ni grčenja u maternici, ali jajnici su me znali nekoliko puta prilično zaboljeti. Bila sam tako optimistična, a sad nekako tonem. Čini mi se da sam vidjela i onaj bijeli iscjedak koji obično dođe prije menstruacije. Znam da sve to ne mora značiti apsolutno ništa, i tješi me da je još rano za mengu (obično ju dobijem 14.-16. dan nakon ovulacije), a i to da sam danas dobila zadnji Brevactide koji je sigurno odigrao svoje u mojim današnjim simptomima, i ne želim odustati od mala tri zlata. Cure moje drage, ovo čekanje je tako teško. Oprostite na malo dužem postu, nesretno napisanom bez razmaka, ali kući imam samo dial up, i kad otvaram forum javlja mi sto nekih grešaka - a posljedica je da mi poništi svaki razmak i zbije post u ovu ružnu 'kocku'. Držite se sve, i svima puno sreće!

Ogla's Avatar

čupko ako te tješi i ja sam nešto 'down' i mislim kako ću dobiti.. brojim 8 d.n.t. i sve mi se čini da ništa od ovoga...MM me tješi i jako dobro podnosi moje valunge raspoloženja, ali sve mi je nekako ----
    kako je to čudno! kao da se unaprijed idem razočarati pa da mi bude lakše... kao kažeš sebi 'aj, znaš da je to sve 50:50...' ali svejedno se nadaš, a onda kada vidiš tu negativnu betu.. e taj mi je dan ***** bez obzira što je realno gledajući 'bilo za očekivati'...istina je kada kažu da 'nada umire posljednja', ali je zato i skrooooz zeznuta ta nada (a tek u kombinaciji s hormonima!!!), šta mi samo sve radi s mojim moždanim vijugama... puh!
    Last edited by Ogla; 20.06.2010 at 22:40.

Marnie's Avatar

žao mi je crvenkapice

ana-'s Avatar

crvenkapica77 žao mi je ~~~~~~~ da je M ipak lažna

sutra smo na VV oko 14 nadam se da če koja od vas biti gore da se vidimo

pusa

Mini3's Avatar

Dobro jutro drage moje čekalice! Kako ste danas u ovo kišno jutro? Ja danas brojim 9dpt. Bože moj, svaki odlazak na wc je kao odlazak na stratište. A simptomi ...? Kao da ću svaki tren dobiti m. Jajnici me povremeno bole, grudi ništa ... totalno ispuhane. Sve se pitam, da li da sutra napravim kućni test? A onda si mislim.... ma neću ... ako ne dođe m pustit ću si još dan dva nade. Ajme, živci su mi 100% napeti.

tiki_a's Avatar

Stiže jedna antidepresivna ,veliki za čekalice bete te nezaobilazne ~~~~~~za njihove ++++++++
    trunči
    Svima

ana-'s Avatar

curke je tko bio na VV kakvo je stanje jel gužva

tiki_a

crvenkapice dobro ti je vesnare napisala...Bog da svkome onoliko koliko može podnijeti.
    tikica vibram~~~~~~~~~~~

Nešto nam se Mravak ne javlja? Zna li itko što se kod nje događa?

Bebica2009, od srca čestitam na prekrasnoj beti!

Sara38, jako mi je žao
    crvenkapice, nadam se da nije još sve gotovo i mislim na tebe

Cure, svima Vam želim puno sreće, a čekalicama bete da nas jako razvesele!

Crvenkapice jesi vadila betu?
    Ja sam ovdje do četvrtka, a možda i ranije se odjavim sa odbrojavanja. PMS dere sve u 16. A ovo vrijeme baš i ne pomaže. Tiki_a dobre su ti ove kavice
    Dobro kažeš Mini3- svaki odlazak na wc prvo pogledam ima li "boje" i kad to napravim najradije bih se ispljuskala.
    Čekalice svih vrsta ~~~~~~~~~!

Ogla's Avatar

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Ogla's Avatar

kao što sam.. i slutila.... kućni test negativan, 10 d.p.t.... u čet svejedno idem napraviti betu čisto da mi je sve 'kako treba'... baš sam rezignirana.. osjećam se kao ispuhani balon....

vikki's Avatar

Ogla, mislim da je prerano za kućni test. Sjetimo se samo rikikiki koja je 11 dpt imala betu 8 i negativan test, a četiri dana poslije 250 (i danas uživa sa svojom curom). Samo ti napravi betu, a dotad navijamo

jutro subroke! Sretan vam dan antifašističke borbe! Poslužujem jednu Istarsku
    Ogla jesi li sigurna da je gotovo? 10 dpt je još rano...bar do 12. dana se nemoj predavati! I svakako o di na betu u lab! Nema predaje!
    tlatincice ja neznam ni jedndu suborku koja ne istražuje wc papir pri svakom pišanju, nevezano uz fazu u kojoj se nalazi! Čak sam sigurna da prodaja bijelog WC papira ide drastično bolje od prodaje svih ostalih boja zajedno
    Nemoj samo biti suvišno samokritična jer ne vodi nikuda. Voli sebe za to što jesi, makar i nestrpljivu i istraživački nastrojenu...sve si to prekrasna ti!
    Mini3 pokušaj izdržati što dulje bez testića...znam da para živce čekati toliko, ali još je gore napravit testić pre rano...Drži se draga, vibram da sve bude OK i da nam uskoro objaviš svoju ogromnu beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Last edited by Sumskovoce; 22.06.2010 at 09:36.

Ogla... nadam se da će beta pokazati da nisi u pravu.
    Iako, znam taj osjećaj
    Svejedno, ne daj se! Vidiš što vikki kaže

Cure daj me podsjetite - dan kad je transfer se racuna kao prvi dan ili nulti dan? Mislim za racunanje dana nakon transfera..

Drage moje u bedu sam, nemam vam što javit dobroga... od 7dpt imam smeđe brljavenje,evo već 2 dana.. jutros sam napravila kućni test koji je negativan...možda je 9dpt prerano ali jednostavno sam morala napravit... a i ovo brljavljenje me ubija ... menstrualne grčeve nemam, a oni su mi inače dosta izraženi...
    DRAGA dan transfera je nulti dan... tako je i za punkciju...

innu's Avatar

mravak, ja ti od~~~~~~~~~~ da je brljavljenje zbog implantacije, i nekako mislim da ti je još prerano za test!
    ogla, evo i tebi malo~~~~~~~~~!!!

Ogla's Avatar

Quote Originally Posted by Sumskovoce View Post
    jutro subroke! Sretan vam dan antifašističke borbe! Poslužujem jednu Istarsku
    nasmija me... jest da je zbilja taj dan, ali kako nas još oslovljavaš sa 'suborke' - odvalila sam

inače, hvala na istarskoj kavici... tako bi rado sada negdje otišla i štala po prirodi da izbacim negativu!

vikki iz tvojih usta u Božje uši... zbilja bi bila jaaako iznenađena da se ispostavi kao rikikiki.... uvijek sam do sada radila 10 d.p.t. i poklopio se test sa betom, međutim hvala što ukazuješ i na takvu mogućnost

tlatincice i mravak

svima ostalim

danas je do izražaja došla Istarska antifašistička nastrojenost a da se suborke fino uklapa sa današnjim blagdanom, tek sam sad skužila

Mini3's Avatar

Draga Olga... mislim da je ipak rano za predaju kao što cure kažu. islim da je beta ipak jedini mjerodavni faktor, stoga draga neka te testić ne obeshrabri. Upravo zato ja sam pokušala, uz sve moguće napore, suzdržati se od testića. Mislim da ću ga napraviti tek u četvrtak ujutro kako bi blje podnijela čekanje bete. Do tada se još uvijek nadam.
    Mravak, zar nije malo prerano za mengu? Nemoj gubiti nadu! Još nije sve gotovo!
    Curke, šaljem milijun vibri da ipak sve okonča sa velikim betama.
    Meni je danas 10 dpt. I ja se osijećam kao ispuhani balon. Nemam nikakvih simptoma. Malo se osjećam da ću svaki čas procuriti, a neki puta kao dan prije menge. S obzirom da bi se do sada već neki simptom pojavio, s obzirom da su mi vraćene blastice, mislim da ipak ništa od ovog postupka. I ja sam totalno rezignirana i samo čekam četvrtak da sve to konačno završi i da krenem dalje sa životom.
    Držite se cure!

Ogla's Avatar

Quote Originally Posted by Mini3 View Post
    Meni je danas 10 dpt. I ja se osijećam kao ispuhani balon. Nemam nikakvih simptoma. Malo se osjećam da ću svaki čas procuriti, a neki puta kao dan prije menge. S obzirom da bi se do sada već neki simptom pojavio, s obzirom da su mi vraćene blastice, mislim da ipak ništa od ovog postupka. I ja sam totalno rezignirana i samo čekam četvrtak da sve to konačno završi i da krenem dalje sa životom.
    Držite se cure!
    potpisujem.. i svaka čast na jakim živcima! ... joj!! da nam javiš u čet kako vas je stvarno 3 - ti i dvije mini bebe

frka's Avatar

Ogla i Mravak - dobro vam vikki kaze za testice...

moj slucaj - 9dnt test negativan, a drugi dan beta 185! dakle dan prije je trebao biti pozitivan. test mi je pokazao pozitivno tek sljedeci dan (11dnt), ali blagom, blagom, jedva vidljivom crticom. a osjetljiv na 50!! fuckas testove !!

svima pozdrav i sretno!!!

Ne znam jeste čuli i ovakvu biserku. Ja u nedjelju dobila 1500 ij Brevactida, i lijepo i jučer i danas napravila neki jeftini američki test (kao vrlo je osjetljiv iako je jeftin), i on mi lijepo pokazuje neki prilično blijedi plus i jučer i danas. Meni je inače 7. dpt, transfer je bio 5. dan. Pitate me zašto to radim? Stvarno ne mogu objasnit . Razonoda, da vidim kojim tempom taj Brevactid zapravo ide van, a malo i da se tješim . Užas. A siptomi? Danas mi se čine nikakvi, čini mi se kao da i onaj žestoki osjećaj da ću dobiti iste sekunde (ma kao da sam dobila već prekjučer!) prolazi. Držite se sve, velika vam pusa!

Page 27 of 41 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast