Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
Nema šansi

kad počne svrbiti znat ćeš
Ja sam jednom dobila gljivice (da gljivice...vrganje!) od antibiotika. Po noći me probudilo koliko me svrbilo- grozno
Tjedan dana 2x1 vaginaleta je riješila stvar.
Meni se znalo pojaviti i od korištenja uvijek popularnih uložaka. Od kad ih ne koristim, nemam problema s gljivicama.
Za utriće koristim dnevne uloške koje mijenjam kod svakog stavljanja utrića. Pokazalo se kao dobra kombinacija.

Radi li ijedna bolnica postupke preko ljeta?
Krenut ću od sebe: Petrova ne.

I još pitanja: koliki je minimalni razmak između 2 stimulacije? Da li je 3 mjeseca dovoljno (tako sam ja čula)?
Iskustva?
Uh, sada mi je lakše. I ja sam koristila dnevne uloške koje sam neki puta mijenjala po dva puta dnevno.
Ja sam se već za 9 mjesec naručila za konzultacije za sljedeći postupak, pa ću vidjeti što će mi dr. reći. U svakom slučaju mislim da bih radnije pričekala više mjeseci, nego pristala na prirodni postupak... mislim brinuti se hoće li folikul biti prazan, pa kako će se oploditi jedna js, ako je dobijem i sve to tako. Ja se nadam polustimuliranom postupku u listopadu... pa ćemo vidjeti je li 4 mjeseca dovoljno vremena za oporavak za sljedeći postupak.
Draga, čestitam ti još jednom na velikoj betici i želim ti laku i lijepu trudnoću ... i naravno sretnog i zdravog bebaća!