Držim fige Draga da se beta dupla!!
Ja vadim betu u srijedu!
Držim fige Draga da se beta dupla!!
Ja vadim betu u srijedu!
ja danas našla par kapi krvi na gaćicama. stomak me od jucer bolucka ko za menzis. 10. dpt....
moglo bi biti dobro a moglo bi bit i loše
znam samo da ću poludit.
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to implatacijsko!!!
drži se i izdrži!!
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implantacijsko!!!!!
Pinky drrrrržim figeeeeee!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky znam kako ti je i iskreno se nadam da je implantacijsko. i mene već par dana boli samo što još nisam prokrvarila a boli ko da ću svaki čas. malo je prerano jer mi je danas tek 7dnt al svašta je moguće. prvi sam put prokrvarila četri dana prije bete, što mi je bilo isto rano, al ovo...stvarno me izluđuje!!! i znam da ne bi trebala se toliko opterećivat i da bi se trebala opustit, al znate i same kako to ide!
jednu mlvicu su vratili, nije ni bilo više. izvadili 2js a jedna se oplodila. čudno sam reagirala valjda jer od 7 folikula samo 2js. 07.07. su mi rekli da vadim šta mi izgleda užasno daleko, a i to mi je 16dnt pa ću možda i ranije kakav test napravit, ako ne prokrvarim. dosadna sam al šta ću kad me boli kao pred m. kako je tebi nokia? te boli šta? koliko su ih tebi vratili i di si radila?
Ah sad vidim da sam postala na 'Nakon transfera' umjesto ovdje, oprostite, očito sam još previše uzbuđena! Uglavnom, beta je 528,60 a slijedeću vadim u srijedu. Sretno vam svima!
Pinky, ja bih ti preporucila strogo mirovanje do bete ....ovo moze biti, kao sto si rekla i pocetak trudnoce..![]()
Draga čestitam na lijepoj beti i ~~~~~~~~~~~~~~~ za još lijepšec duplanje. Žao mi je zbog svih kojima nije uspjelo, želim da vam slijedeći postupak bude dobitni. Ja idem sutra vaditi betu, danas mi je 13dpt i test je bio +, nadam se lijepoj beti sutra. Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
Čupko, čestitke
I ovdje čestitke za kiku84![]()
Bravo Čupko!!!
I kika84? Juhuu![]()
Posljednje uređivanje od Pinky : 28.06.2010. at 14:23
Sad sam tek vidla Pinky i ja sam prokrvarila 9dpt al mi se brzo smirilo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implantacijsko. Čestitam Čupko1 , držim fige za pravilno duplanje!![]()
Čupko, kika čestitam cure,
pinky čekim samo tebe da nazdravim tvojoj beti.
Pinky definicija mirovanja je lagane šetnje, lagani poslovi, puno odramanja. A definicija strogog mirovanja je do wc-a i nazad u horizontalu, 24 sata na dan. (tako su meni doktori objasnili upute na otpusnim pismima)
Moje mišljenje je da će biti ono što će biti i da bi tebi strogo mirovanje samo otežalo stvar, jer samo ležiš i razmišljaš.
Inače, ja sam imala pravu mengu kad sam ostala trudna sa Sunčicom, tako da krvarenje ništa ne znači.
Sretno!
Pinky..dok se ne smiri, lezi i samo ustati za wc...ako ide jace onda uzmi utrice na usta...kika i cupko ...cestitam od srca
Čitam svoju staru priču i podsjećam se da se čuda događaju...
za Pinky:
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...=189&Show=2068
Cure moja druga beta 2225...( prva bila 947)...
Ovo je na 14 dnt...
draga prekrasna bete
pinky, klara~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, za srijedu
loks mislim da je jos prerano za bilo kakve zakljucke, odmaraj, i mene muce nekakvi polubolovi kao pred mengu, ali mislim si kak je to autosugestivno jer bi htjela da nesto osjecam, a ustvari osjecam se normalno vecinu vremena.
meni su vratili na VV 3embrija, ali nisu bas neki, 2 dan nakon punkcije, tako da se bas previse i ne nadam.
saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~ da izdrzis smireno
Posljednje uređivanje od nokia : 28.06.2010. at 15:19
pinky i mene je boluckalo (doduše ne sjećam se koji je dan bio) vjerojatno kad je bila implatacija zato miruj i vjeruj uhhhh eto ti ga na postala sam i pjesnik
draga super beta
kika ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu
svima ostalima punooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
draga, prekrasna beta,
Pinky, jako stišćem na kompu ~~~~~~~~~~~~~
Čuje li se neko sa Strike? Ima li vijesti?
draga bravo, bravo za predivno duplanje!
Pinky drži se draga, još samo malo... i navijam za plusić!![]()
Draga čestitam na prekrasnoj beti!!!!!!!!!!!!![]()
Dragačestitke na prekrasnoj beti!!!! Jupi!!!!!
Pinky joša samo malo strpljenja! Vibram i držim palčeve na rukama i nogama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
loksi tebi isto sve najbolje vibre šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čupko, kika, draga......
Cure, vi kaj ste imale pozitivne bete, preksutra vadim betu, a jajnici me uopće ne boluckaju, jel to normalno?
Čupko, kika, bravo cure, ČESTITAM![]()
![]()
draga, lijepe li betice!!!
Pinky~~~~~~+
Pinky ti si definitivno trudna! I ja sam plakala prošli tjedan za svaku sitnicuSve cure, ~~~~~~~~~~!!
pitanje: dok ovako brljavim, da li da pijem utrogestane radije nego da guram?
ajme čupko to bi bilo divno....
Obicno doktori kazu da je bolje popiti utrice dok brljavis,pa mozes popiti bez problema.
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cupko, kika84, cestitam od!
Pinky vibrice do neba! Ja bih utrice ipak stavljala ako samo malo brljavis...navodno je tako djelovanje bolje jer je lokalno gdje treba. Procijeni sama koliko brljavis i bi li s tim otisli i utrici, ali ionako nakon stavljanja treba malo leci.
Klara, loks, nokia...i sve druge cekalice vibrrrrrrrram za vase velike bete