zna li netko sta nam je sa strike? njoj je sad negdi početkom 7. termin
zna li netko sta nam je sa strike? njoj je sad negdi početkom 7. termin
Cure drage zelim vam ljepe bete i drzim fige za sve vas, da se radujemo svi zajedno pozitivnim rezultatima. Ja sam polako dosla sebi ako se to moze nazvati tako, prestala sam paniciti i stvarati kojekakve filmove u glavi i pomirila se sa svim. Petak je moj sudnji dan........
sandrić drago mi je za prestanak panike. Napravit ćemo mi listu plusića
Ja još nisam prokrvarla (utrići mi nikada nisu odgodili mengu), grudi su mi osjetljive i prilično sam optimistična
Brojalica za sandric: http://tickers.TickerFactory.com/ezt...7449/event.png
klara, držim fige da je to to!!! Ja sam uvijek pod utrićima uredno spottingirat i krvaruckat počela, a u dobitnom postupku ni traga krvi! I meni je to bio znak, iako si nisam htjela priznati.![]()
Klara sigurno da si ce biti sve ok, izostanak menge je jos jedna pozitivna stvar da se nadamo jos vise uspjehu. Ja ne znam sta bih rekla, prvi mi je postupak i prvi utrici. Prosla menga je bila 30.05. i moze da dodje svakog trena ali ja se opet nadam da nece doci. I ne bi bilo fer, uvjek je nesto kasnila, nervirala me sto nije pouzdana, zbog nje su mi i postupak pomjerili za jedan mjesec i da bas sad bude redovna! Grudi su kao dva balona, ogromne i neobicna sam sama sebi, nikad nisam bila takva, malo me boluckaju s vremena na vrijeme pa se nadam da su mozda trudnicke. Podrska svim curama!
hvala na vibricama
sandric tebi se sad ne računa zanja menga nego datum punkcije. I kad ti budu dortori računali termin () reci im da znaš datum začeća - da ne fulaju ta dva dana
![]()
Moja beta je 8 0 2 !!!!
šta nam je sa marti? zadnji put se javila na 24. stranici....
evo i mene napokon ......dolazim k sebi laganini....sokirana sam negativnim betama ovdje pa sta je ovo...
mravak, hebemu , idemo dalje tek nam je 1. IVF zar nea nemamo druge...
tlatincica na jesen svi u novu borbu
mini3 ,ogla zao mi je cure....
truncicabaluncica zao mi je, nadam se da neces odustati..
svim cekalicama bete zelim srecu i nek nas obraduju
ajmo cure....loks,pinky, klara, vesnare i ostale ..
draga cestitam na prelijepoj beti!!
evo pokušala sam:
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF (nakon 1 stim., 4. prirodna I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
čupko 1
kika 84
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
venera21 30.06.
natalina 30.06.
klara 30.06.
sandric 02.07.
pinky 03.07.
NINA30
loks 07.07.
nokia 07.07.
aleksandraj 08.07.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
vesnare
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Issa11
skandy
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim,venera21, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, kiara79, Corina II, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979,trunčicabalunčica,crvenkapica77,og la,mravak, mini3, tlatinčica
čupko i kika, molim vas recite mi koji vam je to bio pokušaj i gdje da upišem na listu, ne piše vam u potpisu
molim vas da provjerite svaka sebe na listi i da mi javite greške.
danke!
Pinki, bas ti hvala..uza sve jos stignes i to![]()
uza šta aleksandraj? hehehe
ja sam nezaposlena, na žalost....
ma ja dok cekam betu nista ne mogu napraviti..samo buljim u tv i na Internetu
kika84 - jupi za betu!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala bogu,prestala sam sa pikanjem
3 dan o punkcje vračene 3,dvije odlične jedna vrlo dobra
čekam betu 09.07
~~~~~~~~~~~~~~~~ curama
Pinky meni je ovo bio prvi stimulirani ICSI u Pragu. Hvala vam na vibricama, ja šaljem vama puno čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam uspije u prvom slijedećem pokušaju!
Posljednje uređivanje od kika84 : 29.06.2010. at 18:44
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF (nakon 1 stim., 4. prirodna I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
čupko 1 -
kika 84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
venera21 30.06.
natalina 30.06.
klara 30.06.
sandric 02.07.
Pinky 03.07.
NINA30
loks 07.07.
nokia 07.07.
aleksandraj 08.07.
issa11 09.07.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
vesnare
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
skandy
Klomifenke/Femarke
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim,venera21, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, Corina II, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979,trunčicabalunčica,crvenkapica77,og la,mravak, mini3, tlatinčica
Posljednje uređivanje od Pinky : 29.06.2010. at 19:40
Moja beta 0,3 tako je velika da je to nevjerojatno ali ne predajem se krećemo u nove pobjede čak nije bilo ni suza
Čestitka svim curama koje su uspjele!![]()
Posljednje uređivanje od NINA30 : 29.06.2010. at 19:43
E da još nešto može li mi tko što reći o ureaplazmi ???(nađena mi je prošli mj.prije AIH dobila sam terapiju ali su mi rekli da ne pijem dok nevidim rezultat AIH-a) Imala sam 10 na 4
Nina30, evo link http://forum.roda.hr/threads/28932-U...ght=ureaplazma
nina, kupi slijedeće čajeve: breza list, vrijesak cvijet, origano list i majčinu dušicu (sve ih ima suban, ja naručila direktno od njih, došlo pouzećem). smiksaj ih i pij. riješava ureaplazmu i e. coli.
sretno drugi put!
NINA30 žao mi je. Ni kod mene nije bilo suza ovaj put. To je valjda taj pogled u budućnost
Kika84...wooooooow!!! Bravo!!! To je to![]()
Čekalicama vibre i želim vam trudničko ljeto![]()
Cure koje su sad plakale (ili nismo): nas čeka ludo ljeto, udarnička jesen i pobjednička zima! Ijuuuhuuu!!!
Nina30 -drži se draga
Kika84 bravo - predivna beta
Pinky svaka čast na trudu
Issa držim fige![]()
ja sutra idem ispunktirat mojih skromnih 7 folikulića,od kojih je 5 lijepih(da se malo pohvalim).
trtarim cijeli dan od straha i ponašam se kao amaterka
Pozdravljam sve cure i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba!
Ja bi molila da me se stavi u Čekalice koječega budući KONAČNO imamo sve tražene nam nalaze i čekamo 9. mj. kad bi trebali u postupak na KBC Split! Hvalaaaa !!!!
Kika čestitam od srca!!!
Vidim da ima dosta čekalica ovaj tjedan pa vibram od srca da budu sve bete pozitivne....~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika super na divnoj beti! Zelim ti sve najbolje i dalje.
Klara i Natalina sretno za betu sutra. Da me obradujete velikim ciframa!
Skandy vibram da ti punkcija prođe što bezbolnije i sa što više lijepih i zrelih js
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika čestitam
Ja čekam da se Sunčica probudi pa idemo u laboratorij vaditi krv. Ako bude pozitivno, ova brojalica ide u potpis:
http://lbdf.lilypie.com/1Jfzp2.png
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ja vibram da dodje danas u potpis
Klara, ~~~~~~!
Skandy, sretno!
Sretno svima!!!
Cestitam novim trudnicama!
Klara ~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Skandy ~~~~~~~~~ za lijepe JS!
Nisam cesto ovdje, ne stignem zbog posla i mog malog zvrka, ali mislim na vas sve i drzim fige za sto vecu listu trudnica ove godine!
PinkyMogu li i ja na listicu, pod 6. mj.? (2. prirodna trudnoca nakon svega i svacega)
Cure, sretno svima!
Ja se baš brinem za strike, dugo se nije javila. Ako netko ima kakve informacije, neka nas umiri!![]()
svim čekalicama beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
enya22 wow čestitam draga to je super vijest!!!
Moja beta danas čak 2.
Curama koje čekaju bete želim da budu velike!
Ibercžao mi je draga
![]()
loks za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lberc bas mi je zao![]()
enya draga, sa velikim zadovoljstvom ću te staviti na listu (neću je odmah popravljati, vidila sam da je marti to radila svako par dana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje čekalice da prijave paf beturine