Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Problem sa slingom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

e ovo i ja imam problem.... bebač je 4 mjeseca i isto mi je tak skvčen...gledam po you tube-u i kaže u uputstvima da bi ispod glave/brade i tijela trebalo biti bar mjesta za jedan prst.... on je sav skvrčen i brada mu je na prsima....
    jako je dugačak i nogice su mu skoro iza mojih leđa...da ga probam stavit u neki drugi položaj? koji?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    e ovo i ja imam problem.... bebač je 4 mjeseca i isto mi je tak skvčen...gledam po you tube-u i kaže u uputstvima da bi ispod glave/brade i tijela trebalo biti bar mjesta za jedan prst.... on je sav skvrčen i brada mu je na prsima....
    jako je dugačak i nogice su mu skoro iza mojih leđa...da ga probam stavit u neki drugi položaj? koji?
    Teško je ovako reći gdje je greška. Ali beba ti je već ionako velika i sigurna sam da će joj se više svidjeti prsa-o-prsa. Jesi to probala? Ima uputa po internetu. Obrati pozornost na dio slinga koji ide preko ramena i posebno na onaj dio koji ide ispod, tj. kroz nogice, točnije, dio koji drži bebu/kukove u pravilnom položaju. Najčešće vidim na nosačima da im taj dio šteka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •