Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Problem sa slingom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jadranka,to se i meni dogadjalo u pocetku i sizila sam....meni je problem bio sto sam sling u startu drzala previse rasiren pa bi onda beba pri stavljanju potonula i pobjegao bi mi ring prenisko....i onda jos dok ja sve ispotezem i zategnem odu ringovi u pm....

Stvarno je sve do vremena i prakse....kako sam se vec mjesecima prebacila na MT garant bi mi trebalo par dana dok se opet ne ushemim....

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka,to se i meni dogadjalo u pocetku i sizila sam....meni je problem bio sto sam sling u startu drzala previse rasiren pa bi onda beba pri stavljanju potonula i pobjegao bi mi ring prenisko....i onda jos dok ja sve ispotezem i zategnem odu ringovi u pm....

Stvarno je sve do vremena i prakse....kako sam se vec mjesecima prebacila na MT garant bi mi trebalo par dana dok se opet ne ushemim....
    Da, to je čest problem. Sling treba raširiti, tj. ostaviti taman toliko mjesta da se u njeg stavi dijete. Ako ima puno nezategnutog materijala, veća je vjerojatnost da će ringovi pobjeći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •