-
pričepljeni prstići
F je u srijedu pričepila prstenjak i srednji prst na lijevoj ruci. Najgore je na srednjem prstu:nokat poplavio i danas dosta nateklo (ispod podlivena krv). Nokat će sigurno otpasti, e sad muči me da li čekati da se to samo desi, da se samo otvori i iscuri ta krv i vjerojatno gnjoj? ili ići na hitnu? (traumatološka? ili hitna kirurška? Rebro? Klaićeva?) pa da oni otvore,očiste...Trenutno držimo obloge od alkohola, nju ništa ne boli, pazi na prste...Izgleda grozno...
-
moja kćer je prošle godine sama sebi pričepila prste vratima od auta 
isto je izgledalo stravično, nismo išli nikuda doktoru, ali ona je tada imala 12 godina i znala je točno reći što ju i kako boli.
-
odlučila da idemo na rebro na hitnu...baš se pakiramo...
-
ajde javi šta su vam rekli kad se vratite.
-
izvukli sa iglom podlivenu krv, stavili jod, zamotali, kontrola za 2 dana, nokat će otpasti sam, nema smisla čupati...bili smo na hitnoj kirurškoj na rebru, gotovi za 15 minuta...srce na mjestu, rukica zamotana ...
-
Evo da ne otvaram novu temu. Maja si je isto pričepila prstić. Ispod nokta je odmah poplavilo, a evo sad nakon neka 4 tjedna noktić je otpao. Što dalje s noktićem. Kad možemo očekivati novi? Trebam li dezinficirati prstić octeniseptom ili sl? Trebam li zamotati prstić?
-
Uf nas to tek čeka...kako izgleda bez nokta? Ja sam planirala kad do toga dođe šprickati sa octeniseptom i kad ide van u vrtić ili parkić zamotati da ne inficira...javljaj kako napredujete da znam što nas čeka...
-
Ne izgleda nimalo lijepo. I definitivno treba dezinficirati i zamatati. Evo ona ima još mali komadić starog nokta i danas je negdje njime zapela i odmah se koža oko noktića zacrvenila. Ostavila sam joj otvoreno preko noći ali ujutro definitivno planiram staviti sterilnu gazicu i flaster.
-
mom malom je bio otpao nokat ako me pamcenje dobro sluzi u potpunosti je narastao za neka dva tjedna
-
Naš raste puno sporije. Nama je već prošlo nekih mjesec dana od ozlijede i tek sad je novi noktić izgurao stari i izvirio nekih milimetar, dva.
-
Ne znam točno koliko vremena treba da izraste novi nokat, ali se sjećam da sam si i ja jako pričepila jedan prst još u osnovnoj. Kad je nokat otpao (ne boli), novi je već počeo rasti, a ostatak površine, bez nokta (koje objašnjenje) je bio suh i hrapav, ali nimalo bolan. U svakom slučaju, boljelo je samo kad sam si pričepila prst, ovo ostalo je ok, jedino što ružno izgleda (dok ne naraste cijeli nokat).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma