uskoro će biti vrijeme da mališ uskoči u novu AS, onu grupe II.
ima li netko saznanja kakve su ove skandinavske BeSafe as (čiji se baner nalazi na ovim stranicama)?
uskoro će biti vrijeme da mališ uskoči u novu AS, onu grupe II.
ima li netko saznanja kakve su ove skandinavske BeSafe as (čiji se baner nalazi na ovim stranicama)?
Mi smo prije mjesec dana kupili izi up x2, od 15-36 kg, i zasada smo zadovoljni, malo mi je neobično bilo to što je dijete "malo" slobodnije, pri tom mislim da vezivanje u 5 točaka u većoj mjeri onemogućava dijete.
To vam u praksi znači da moja Jana može, ako hoće, otvoriti prozor, znači nagne se, jer joj pojas to omogućava, kao što i meni moj omogućava, ipak su to pojasevi od auta.
Ne vidim da se buni, iako se ona buni na sve, dakle, odgovara joj
A na stranicama adac-a, HTS Be-safe autosjedalice su dobile ukupno najvišu ocjenu
Sretno sa kupovinom
meni su super..dosta sam to proucavala i da sam kupovala sigurno bi kupila Besafe combi isofix. Na kraju smo dobili od bratica njihovu jer im vise ne treba a nova je pa mi je bilo glupo kupovati novu. Besafe mi se cini bolja jer ima vise polozaja, udobnija je i moze se voziti u obrnutom smjeru sto nam je preporucio i pedijatar. Jedini problem je sto je malo skuplja..
saznanja o njima imam kao i drugi. dakle ADAC ocjena im je dobra, naravno ovisi o modelu, ali ti zelis tzv. buster ako sam dobro skuzila. pod rukom su mi super materijale, nije onako plastican kao sto kod nekih se cini. naravno da to nije nesto mjerodavno, ali mene nerviraju oni materijali koji mi pod rukom skripe. njihov model mi se cini malo siri od recimo romera, sto je bitno za daljenje koristenje. jer svi su klinci uski kad predju u buster ali trebaju i u njemu proboraviti neko vrijeme.
ovo su stvari koje sam ja gledala. nisam kupila tu sjedalicu jer u doba kad sam ih kupovala nije ih bilo u HR. o sljedecem busteru kad dodje vrijeme razmisaljam o njihovom.
evo ovo sam pogledala http://www.besafe.com.hr/index.php/h...zi-up-x4#start
sviđa mi se sve što sam do sada pročitala tako da mislim da ćemo uzeti BeSafe.
fino nam je koristila ova Maxi Cosi što nam je još u pogonu, no s obzirom da mu uši prelaze rub (tu su negdje), a i remen nije u ravnini (utora drugih više nema), vrijeme je za novu kupovinu...
jedino mi se baš ne sviđa ta "sloboda" koju ova as pruža zbog svoje širine...no pokušat ću je namjestit na sredinu auta, pa neće imati pristup prozoru, a vrata ionako ne može otvoriti .
nije ni cijena pretjerana 1.249,00kn...mislim, toliko smo i prethodnu as platili pa nisam nešto pretjerano iznenađena...
zadovoljna, prodano![]()
aha, svakako pokušat ću to riješiti postavljanjem na sredinu, tnx![]()
da,cijena ove kategorije je ok...combi isofix je preko 3000 kn..doduse moze se koristiti od 0-4 god..valjda ovisi i koliko je dijete..ajde, bas javi kako si zadovoljna![]()
mi kupili izi komfort. u kopru za 170 eura. kada nam vrate porez doći će nas 140 eura.mislim da je to super cijena. odlična je. stabilna, lako se montira. ne mrda se ni lijevo ni desno.kao da je pravljena za naše auto (megan s guzicom). jednostavno se mijenjaju položaji...svi sretni i zadovoljni
mi smo kupili beSafe izi up x2, 15-36kg
još je nismo stavili u pogon pa javim kakva su iskustva ali zasad nas je totalno osvojila izgledom, čvrstoćom, materijalom, rezultatima testiranja.
išla sam u trgovinu kupiti maxi cosi rodi ali onaj gornji dio sjedalice koji drži glavu je puno veći i robusniji kod beSafe nego kod rodice, zapravo rodica djeluje pored beSafe brižno.
Zna li netko gdje se moze najjeftinije nabaviti BeSafe sjedalice?
(u obzir dolaze Slovenija i Austrija)
Ako netko zna, molim adresu ili ime ducana.