Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: radionica o dohrani

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno radionica o dohrani

znate li da je 17.4. ZELENdan?

http://www.zelendan.roda.hr/
    (stranica je još uvijek u izradi)

U sklopu sajma, održat ćemo i radionicu o dohrani na kojoj ćemo razgovarati o pitanjima i problemima koji muče roditelje kada započnu s davanjem krute hrane.

Pokazat ćemo i kako se hrana najjednostavnije priprema, dati neke praktične smjernice... pokušati pojednostaviti ono što nam se ponekad čini jako kompliciranim.

Biste li došle?
    Posljednje uređivanje od apricot : 30.03.2010. at 09:07

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja svakako planiram posjetiti zelendan zbog škole nošenja jer inače ne mogu doć u tjednu kad se održavaju škole nošenja pa bi došla i na ovu radionicu
    znate li u koliko sati će se održavati pošto još nema programa na web stranici?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

12:30

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nije vezano za temu, ali da li znaš možda kad je škola nošenja, da vidim da li mi je na blizu?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bit će na vrijeme objavljeno, ne brini

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vrlo rado upravo zbog toga jer smo tek prije 3 dana krenuli u svijet dohrane Ali bojim se da nismo u ZG-u taj vikend
    Posljednje uređivanje od annie84 : 30.03.2010. at 17:16

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bliži nam se polurođendan, u čarobni svijet dohrane krećemo za par dana.
    Na zelendan smo svakako planirali doći, a ideja za radionicu o dohrani je odlična!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja bih došla, iako uskoro punimo godinu. Jel ima smisla?

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da dosla bih ali nisam u zg (tad)...od kad forumiram tu postala sam dohrana (control) freak

a ideja je vise nego hvale vrijedna

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih došla, iako uskoro punimo godinu. Jel ima smisla?
    ima smisla.
    bit će i praktičnih savjeta kako s prehranom djece na putovanjima.
    kako doskočiti restoranima u kojima nema ništa za djecu (pod "dječji obrok" se obično smatra "bečki i pomfri")...

i tak...

ako imate kakve ideje, što biste voljeli čuti, vidjeti... nešto što je vama bio problem, više ste nego dobrodošle da napišete

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

planirate li to publicirati u dogledno vrijeme ?

ovo mi je super za prehranu na putovanjima i sl

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma jok, nemamo kapaciteta za sve...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a znam
    a članak na portalu, o tome ? malo sam dosadna ali sad sam ljubomorna jer se ne sjećam da sam vidjela slične teme kad je Marko bio mali .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa pisali smo o dohrani, ali možda nije blo praktičnih savjeta za sve situacije.
    onda sam ja rodila zrina i svi ti problemi su mi se ponovo aktualizirali.
    i tako je krenulo...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e da, znam da je pisano i ja sam kuhala po tome ... no ove stvarčice kako se snaći u nekim situacijam su mi možda promakle, a kako sam ja sad u kategoriji počasne babe, ne pitaj XD, onda me sve to pomalo interesira.

Petrac avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

zainteresirana doći, vidjeti, sudjelovati, okusiti, probati, napraviti....odlična inicijativa!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nisam baš sigurna koliko će se doista isprobavati jer tamo neće baš biti savršeni higijensko-tehnički uvjeti.

maria, dođi pa slušaj...
    ako ništa drugo, a ono ćeš jednoga dana snahi moći pomoći.
    to o situacijama sam morala smisliti kada smo krenuli na skijanje, a zrin imao 8 mjeseci.
    išli u divljinu, bez dućana... bez ikakvih uvjeta za dijete.
    a na kraju ispalo tako jednostavno!

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i ja se nadam clanku na portlu

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja bi rado članak, al mislim da je ipak još bolje sve vidjeti uživo i baš se veselim
    inače uskoro počinjemo s dohranom (sve smo bliže ) i imam još par dilema:
    ja sam joj mislila prvo nudit npr. tjedan dana jabuku (ribanu, struganu, kuhanu, pa opet struganu...), a pedijatrica nam je rekla da krenemo sa sokovima, pa sam zbunjena oko toga
    čitala sam da se voda može početi nuditi odmah s voćem ili tek s uvođenjem mesa i žitarica, znači nakon čega joj trebam prvi puta ponuditi vodu
    kakvu vodu joj trebam dati: prokuhanu običnu ili prokuhanu janu ili prokuhanu onu baby vodu što ima za kupiti za miješanje s adaptiranim
    to su zasad sve dileme kojih se mogu sjetiti, ako se sjetim još koje...
    Posljednje uređivanje od tina55 : 02.04.2010. at 08:19

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ups ovo sam poslala na krivu temu jer sam čitala obje, ovaj donji dio sam htjela pitala na temi kad početi s dohranom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mislim da ću doći , imam dosta kandidata za dohranu oko sebe... velim baba sam ( cura iz mog razreda je nedavno rodila ) pa da u stilu počasne babe učiteljice poslije podijelim i koji savjet.....

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

samo da pitam: prijavila sam se za radionicu o dohrani putem danog formulara, na Zelendan ću doći s bebom i mamom, prijavila sam samo sebe, a zanima me smije li moja mama poslušati radionicu skupa sa mnom (pošto ćemo biti zajedno, a i ona bi voljela poslušati radionicu) nisam nju prijavljivala jer smo zajedno pa da ne zauzmem nekome mjesto?ili trebam i nju prijaviti i smiju li se i bake prijaviti?
    tj. zanima me vrijedi li jedna rezervacija za 3 osobe:bebu, baku i mamu?
    Posljednje uređivanje od tina55 : 05.04.2010. at 17:39

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

svakako dolazim! i zanima me,slično kao i tinu, muž se broji/šverca uz mene ili za njega treba posebna prijavnica (nisam ju još ispunila, evo sad ću...)

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

super ideja! ja dolazim

babuska28 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ja sam predaleko a mi skoro ulazimo u svijet dohrane

ali, i ja sam napredna!!! nabavila sam keramički ribežžžž bar nešto novo i za nas

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I mi ćemo doći i baš nam je termin odličan, jer za tri tjedna punimo 6 mjeseci i krećemo sa dohranom, a budući da moje poznanice ili kupuju gotove kašice ili još uopće nemaju djecu, dobro će mi doći svaki savjet i recepti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

baš se veselimo svima koje ćete doći.
    pripremite pitanja; bit će različitih dobnih skupina, pa da svačije želje budu zadovoljene.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Apricot, radionica je bila jako korisna. Žao mi je što nisi mogla izvaditi i pokazati sva čuda iz košare koju si bila donjela.
    Jedino, ako će se radionice još održavati imam prijedlog. MIslim da ne bi trebalo spominjati forum npr. na forumu se pitalo kad davati mrkvu... jer nisu svi koji su došli i koji će dolaziti na radionicu na forumu niti ih možda briga za forum.

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni je spominjanje foruma bilo baš super, nekako mi je dalo sigurnost da ako nešto dodatno želim pitati znam gdje to mogu učiniti.

Radionica je i meni bila super korisna Bile ste zanimljive, zabavne, vrlo edukativne i izrazito pristupačne za pitanja i razgovor. Hvala, apricot, tebi i drugoj RODI koja je to s tobom vodila.

S toliko sam je oduševljenja prepričavala da me nekoliko mama kasnije pitalo "kad će se u Rodi onda opet održati ta radionica"... (suvisla očito nisam sasvi bila, ali eto, nespavanje to učini ženi)

Mislim da bi bilo super da bude i jedna takva u Rodinom gnijezdu, ako stane u program. ;D Ja bih išla na nju.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

cure, puno vam hvala na podršci

budući da nije ni približno bilo onako kako je zamišljeno, i da je sve bila improvizacija i "iz glave", puno nam znači da ste ipak dobile neke informacije i da vam je bilo korisno.
    zašto spominjem Forum? i zato da mame znaju gdje mogu dobiti "nastavak", ali i zato da pokažemo kako teme i pitanja nisu izmišljene, nego realne; da ih postavljaju "žive" mame sa "živim" problemima.
    da je bila manja buka, vjerujem kako bismo objasnile i priču o Forumu, kao što to radim i na Maloj školi dojenja.

I meni je žao što nismo realizirale i neko pokazno kuhanje i svašta što je bilo u košari, ali... em što je bilo jako malo vremena, em što me bilo strah rešoa i produžnih kablova na onako niskom "stolu". sigurnost nam je stvarno prije svega.

nadam se kako će se u dogledno vrijeme pojačati kapaciteti savjetnica i da ćemo moći i radionice o dohrani ubaciti u prezgusnuti raspored.

druga roda je bila tropical... na njoj svijet ostaje!

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni je radionica bila super i totalno sam uživala u njoj slušajući apricot.
    ja mislim da je imala dodatni sat da bi imala još što reći korisnog i praktičnog.

tako da evo i ovdje bravo apri , nadam se da će biti prilike još koju radionicu napraviti koju ću ja opet rado najviše odslušati a možda i pripomoći malo.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tropical bravo i tebi! I ti si doprinjela radionici!
    Znaš da nigdje ne mogu naći stakleni ribež! Svojevremeno se na forumu govorilo da ga ima za kupiti u mulleru, ali tamo ga već dugo nisu dobivali.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ali ima keramički u bio&bio, mi kupili nedavno

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala tina! mi još nismo započeli s dohranom tako da sad pravim popis što sve kupiti u bio&bio

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nije nužno potreban, meni je samo bio koristan za jabuku jer moj nije htio onakvu neglatku varijantu sa žličicom (što je genijalna i korisna informacija/ideja, slažete se. )

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja na kraju nisam bila na radionici jerbo je mene i MM-a uhvatila viroza (naša dojena beba je ostala zdrava i čila ), baš mi je žao da nisam bila.
    glasam za reprizu

Cure koje ste bile (ili vodile ), kakve ste sve korisne tips&tricks načule?

Mi imamo gorespomenuti keramički ribež, za sad služi za jabuku i tikvicu, kao i za ono za kaj je ustvari u Bio&Bio i namijenjen: ribanje đumbira.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vidim keramički ribež je posljednji hit. Sad kad kažem mm da ti trebamo kupiti opet će zakolutati očima i reći: šta će nam sad to?! opet si čitala gluposti po forumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •