Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 156 od 156

Tema: Sjene na mozgu itd...Pomoc?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala vam svima !!

Citiraj Laurini prvotno napisa
    Danas smo išli na razgovor s docenticom i ona nam se sama rasplakala i rekla da se polako približava kraj. Jučer smo je skoro izgubili.Stvarno je jako loše.Od početka ima šum na srcu koji je sad sve jači i jači. Mislili su je vozit na Rebro da vide šta s tim ali sad su odustali da je bezveze ne muće u tim zadnjim trenucima.
    Molimo se s obzirom da je već tako, da ode što prije i da nam bude anđelek koji će nas stalno gledati i čuvati s neba, a u našim srcima će biti uvijek i zauvijek..... :place išli smo je pogledati ali ja jednostavno nemam snage gledati je takvu kako gubi bitku iz sekunde u sekundu :place

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

strice, dao vam bog snagu da sve to izdrzite.
    raznjezio si me totalno sa brigom o svojoj necakinji, veci si tata od mnogih tata.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    strice, dao vam bog snagu da sve to izdrzite.
    raznjezio si me totalno sa brigom o svojoj necakinji, veci si tata od mnogih tata.
    Hvala...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Stric prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam svima !!
    Danas smo išli na razgovor s docenticom i ona nam se sama rasplakala i rekla da se polako približava kraj. Jučer smo je skoro izgubili.Stvarno je jako loše.Od početka ima šum na srcu koji je sad sve jači i jači. Mislili su je vozit na Rebro da vide šta s tim ali sad su odustali da je bezveze ne muće u tim zadnjim trenucima.
    Molimo se s obzirom da je već tako, da ode što prije i da nam bude anđelek koji će nas stalno gledati i čuvati s neba, a u našim srcima će biti uvijek i zauvijek..... :place išli smo je pogledati ali ja jednostavno nemam snage gledati je takvu kako gubi bitku iz sekunde u sekundu :place
    Koliko god ovo teško zvučalo, kod docentice i drugih ipak se javilo zrnce razuma, doista mi je teško ovo čitati. Stric još jednom svaka čast i neka te upeca neka dooobra. Roditeljima puno pozitivnih misli da izdrže ovu agoniju i da ne klonu.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Stric, kako je malena

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav,

Evo ovdje na drugom forumu ima sve,pa da ne C/P sve tekstove...

http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewt...=unread#unread

Pozdrav!

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •