Citiraj paws prvotno napisa Vidi poruku
Problem je nastao zato sto jedna teta iz mlade grupe ima zavrsen engleski
a jedna teta iz nase starije grupe ima zavrsen glazbeni
e da nasa teta ima engleski vjerojatno ni svi prihvatili engleski i sve super, ali budimo realni nisu roditeljima svih 24 djece iz grupe tako sjajni financikski uvjeti da 200kn daju mjesecno dodatno za glazbeni
misljenja sam da bi rade taj novac ulozila u neku drugu aktivnost ona izvan vrtica

Ali je najveci problem u tome sta je to sve bilo prezentirano sa strane ravnateljice na cudan nacin i roditelji su mnogi od njih dozivjeli da oni dijete moraju upisati u jednu od te 2 grupe, nike im dano objasnjenje da ce postojati i gripa koja nema nista

molila sam ravnateljicu da sazove sastanak rodotelja i da im se objasne detalji i da roditelji mogu pitati sve o tome, ali ona samo pili po svom i kako ce ona ubesti te programe koje bivsa ravnateljica nije uvela
Ako je državni vrtić, lijepo se obrati njihovom osnivaču ako kod ravnateljice naiđeš na gluhe uši (u Zagrebu to je Gradski ured za obrazovanje i šport).

Evo tu imaš kontakt: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=826

Inače, razlog za uvođenje tih programa može biti slijedeći: Novac prikupljen od toga ostaje vrtiću, a ne ide osnivaču. Nisam zapravo sigurna da je tako, ali kad je prije nekoliko godina moj sin bio u engleskoj grupi, uplatnica za dodatni program glasila je na vrtić, a za obični program na Gradski ured. Tu je igra...kamo ide lova. Ako vas bude dosta roditelja nezadovoljnih, samo dignite galamu! Pa nisu sva djeca glazbeno darovita niti su sva za učenje jezika... Ne znam kako idu regule, ali ne škodi pitati na slijedećoj štufi.