Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Traži se par/ovi za prilog u "Hrvatska uživo" na HTV-u

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nešto si sve mislim. Da li postoji ikakva šansa da se organiziramo i odemo i mi na to savjetovanje na Plitvicama!?
    Naravno,neće nas pustiti k njima unutra,ali tamo će sigurno biti različite tv kuće i ako se mi pojavimo i protestiramo tamo,mislim da će to dati veliku težinu našim zahtjevima za ukidanjem tog glupog zakona!
    To je 14. i 15. 05. Recim,pojavimo se tamo u subotu prije podne,najavimo naš dolazak i tv kućama i eto belaja!
    Smjenimo Golema!!!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Nešto si sve mislim. Da li postoji ikakva šansa da se organiziramo i odemo i mi na to savjetovanje na Plitvicama!?
    Naravno,neće nas pustiti k njima unutra,ali tamo će sigurno biti različite tv kuće i ako se mi pojavimo i protestiramo tamo,mislim da će to dati veliku težinu našim zahtjevima za ukidanjem tog glupog zakona!
    To je 14. i 15. 05. Recim,pojavimo se tamo u subotu prije podne,najavimo naš dolazak i tv kućama i eto belaja!
    Smjenimo Golema!!!!!
    NEMA DOVOLJNO VELIKOG x KOJIM BI OVO POTPISALA.
    Najiskrenije i najozbiljnije mislim da ćemo jedino tako nešto postići. Neka vide koliko nas je, neka vide da smo normalni ljudi, neka vide da smo od krvi i mesa.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    NEMA DOVOLJNO VELIKOG x KOJIM BI OVO POTPISALA.
    Najiskrenije i najozbiljnije mislim da ćemo jedino tako nešto postići. Neka vide koliko nas je, neka vide da smo normalni ljudi, neka vide da smo od krvi i mesa.
    slazem se, nego cure nesto sam razmisljala. Jucer je dr. iz Rijeke navela niz cinjenica i mozda bi mogli uputiti kolektivnu tuzbu EU sudu za lj. prava. Mislim da bi to islo nakon Ustavnog suda. Tuzimo drzavu, a od odstete osnujemo zakladu koja ce pomagati parove u postupcima MPO

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj glacova prvotno napisa Vidi poruku
    Smijenimo Golema!!!!!
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •