ovako:
budući da moja djevuška ima puno iskustvima s tim rođkasima i 'vamo i tamo', možda bih mogla rezimirati, ali s njenog 'point of wiew'.

tulumulu - tamo je slavila mislim šesti i išla na nekoliko rođkasa poslije... iako je meni na fotkama izgledalo sve prilično bajkovito, dite se žalilo da su tamo dvije hitler-tete koje stalno naređuju i 'sve mora bit po njihovom'... (ono, tipa 'ordnung und disciplin')

mrak korak - bila na rođendanu i nije poželila sama tamo slaviti: pouzdani znak da joj se nije svidjelo... iako je tip od hopsanja, rekla je da joj je bilo dosadilo dva sata tamo hopsati. inače to je neka američka fora, gdje puštaju glazbu, a klinci moraju proizvest neku koreografiju... fakat je da je malo drugačije od ostalih igraonica, koje su sve na istu šprancu...

kuglana - to joj se bilo dopalo na nekoliko dečkastih rođendana, ali kad sam joj nudila da i sama tamo slavi, nije htjela :izbirljiva:

zoološki vrt - bila na nekoliko rođendana, zgodno joj je bilo, čak je i sama htjela tamo, ali kad sam zvala krajem listopada, ponudili su mi prvi slobodni termin u veljači (a dite predbožićno!)

Zapravo, najljepše ljetne rođendane provela je kod jedne prijateljice u vrtu, čija je mama talentirana za klince (tu mislim na mnoštvo dobrih ideja kako ih zabaviti, uključujući i pregenijalne piñate ) i, uza sve to, ima beskrajno strpljenje za dvadesetak klinaca koji zuje okolo ko muhe bez glave...

Također dobri rođkasi na otvorenom bili su, iako ne tako dobro strukturirani, na Bundeku i Jarunu...

Od 'unutarnjih' rođkasa njoj su se najviše svidjeli oni u Sveigralištu... Tamo je proslavila svoja čak dva rođendana...