Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Proslava 9.rođendana gdje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo su super korisne teme, zaista, jer se ljudi mogu informirati, samo bih htjela primjetiti kako je u Zagrebu nastao pravi "kult igraonica", namnožile su se nenormalno jer je potražnja velika, a mi smo se sami lijepo uvalili u to i financiramo te rođendane ko da nam dijete ima svake godine krstitke ili malu svadbu. I tako par puta godišnje, ako ih je više, plus uzvraćanje darova.
    Kod mojih prijatelja, u "provinciji", još uvijek su rođendani bazirani na smokićima, štapićima i torti, darovi isto tako simbolične vrijednosti, oni se nama čudom čude šta je s tim rođendanima.
    Da ne spominjem običaj kod nekih da se jedan dan pozivaju bake i rodbina na ručkove, pa je drugi za djecu iz vrtića ili škole u igraonici pa onda opet za prijateljski krug uz žderanciju. Igraonice su samo dio tog vrtloga u koji smo upali.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mojih prijatelja, u "provinciji", još uvijek su rođendani bazirani na smokićima, štapićima i torti, darovi isto tako simbolične vrijednosti, oni se nama čudom čude šta je s tim rođendanima.
    Ja živim u provinciji, ali rođendani i nama predstavljaju glavobolju i bankrot.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •