Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Proslava 9.rođendana gdje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Malo soli na ranu: moj sin ima rođendan u 5. mj. imamo ogromno dvorište, živimo na selu...
    Tijek ročkasa je odprilike ovakav: malo se poigraju, pojedu sendviče, nogomet, graničar, glazbene stolice, torta, još igre... i to je to. Poziva i cure i dečke, ročkas traje između 3,5 i 4 h. Svima je uvijek super!!!

Ali, imam i kći koja ima rođendan u 1. mj koji tada proslavi jedino sa rodbinom, kumovima i tom ekipom, a školsku ekipu pozove u 5. mj. kada slavi i sin, a idu skupa u razred pa je društvo isto... Dvije muhe jednim udarcem!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Malo soli na ranu: moj sin ima rođendan u 5. mj. imamo ogromno dvorište, živimo na selu...
    Tijek ročkasa je odprilike ovakav: malo se poigraju, pojedu sendviče, nogomet, graničar, glazbene stolice, torta, još igre... i to je to. Poziva i cure i dečke, ročkas traje između 3,5 i 4 h. Svima je uvijek super!!!

Ali, imam i kći koja ima rođendan u 1. mj koji tada proslavi jedino sa rodbinom, kumovima i tom ekipom, a školsku ekipu pozove u 5. mj. kada slavi i sin, a idu skupa u razred pa je društvo isto... Dvije muhe jednim udarcem!
    Da, tak je...

Mi smo ove godine dobili prekrasnu pozivnicu za rođendan u siječnju - sanjkanje na Sljemenu. Nažalost, naš sin je bio bolestan pa nismo išli.

Inače, rođendani su se kod nas često slavili u kvartovskoj birtiji iza koje je livada gdje se klinci mogu istrčati. Birtija je lani preuređena, moram pitati da li se još uvijek može slaviti kod njih, jer to je raj - može se pozvati veće društvo, može se igrati nogomet, može se vikati i sve je bilo odlično. Isto, lijepi su rođendani na Bundeku, Jarunu ili sličnim mjestima - klopa je zapravo nebitna, bitno je da se klinci mogu družiti vani.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •