Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Proslava 9.rođendana gdje?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Proslava 9.rođendana gdje?

Moja curica bi za 9. rođendan slavila roćkas ali ne doma...preporuke za neko mjesto gdje dobro animiraju (Igraonice tipa Bibo ispadaju iz igre), gdje ima dosta glazbe i plesa..ako znate možete mi linkat ili staviti cijenu i vaše dojmove..Ja bih napravila sama tortu pa me zanima kako ide s hranom i pićima.
    hvala

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj stellita prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curica bi za 9. rođendan slavila roćkas ali ne doma...preporuke za neko mjesto gdje dobro animiraju (Igraonice tipa Bibo ispadaju iz igre), gdje ima dosta glazbe i plesa..ako znate možete mi linkat ili staviti cijenu i vaše dojmove..Ja bih napravila sama tortu pa me zanima kako ide s hranom i pićima.
    hvala
    Moji su nekoliko puta bili pozvani ovdje (to je na Ravnicama):

http://www.tulumulu.hr/

Bili su jako zadovoljni - imaju dvije animatorice, muziku po dogovoru (roditelji mogu dogovoriti), modne revije, ples, igre pantomime itd. Klopa je (mislim) isto po dogovoru, čini mi se da treba donijeti. O cijenama ne znam ništa jer nismo ni jednom mi organizirali rođendan tamo. Ja imam dečke, pa koristimo kvartovsku pizzeriju u te svrhe, jer njima je bitno da je otraga livada za nogomet.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Viodi ovo http://www.sportic.hr/. Mi bili na jednom rođendanu i sinko mi se super proveo!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potižem temu
    moja cura uskoro slavi 9. rođendan

molila bih iskustva i preporuke organizacije rođendana za tu dob
    s tim da bih željela da to bude vani, ako to vrijeme dopusti
    šteta da proljetno dijete slavi rođendan u zatvorenom

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Alex, kaj si odustala od Švicarske kuće??
    meni se to baš činilo cool...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam odustala, ali nitko me ne doživljava na toj temi

valjda nitko nije tamo slavio
    a s obzirom na cijenu ipak bi voljela čuti koje (pozitivno) iskustvo

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako odustaneš od otvorenog, mi smo bili vrlo zadovoljni sa: http://www.lumtu.com.hr/
    I kao gost i kao slavljenik.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala Cathy, izgleda super, ako ne uspijemo naći negdje na otvorenom to će mi biti opcija

čula sam za http://www.mrak-korak.hr/rodjendani/...rak-rodjendan/ da je super
    je bio netko tamo?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    hvala Cathy, izgleda super, ako ne uspijemo naći negdje na otvorenom to će mi biti opcija

je bio netko tamo?
    Meni su te sve igraonice nalik jaje jajetu, izreklamiraju se ko da su ne znam šta, a uvijek isto, grickalice, tri animatorice i puste pjesme na kompu. No, ide to dobro dok se djeci ne izmodira. Moje su stalno po roćkasima pa vidim da su djeca zasićena igraonica u zatvorenom, no tko ide rjeđe, dobro je.

Po najnovijem, roćkasi 10-godišnjakinja znaju biti dobri i u kuglani, onoj pored CityCentraOne ili u Westgateu.

Nisam ja organizirala pa ne znam uvjete, imaju na webu, ali je cura zadovoljna, a bila je već četiri puta (uskoro će im i to dojaditi, znam, no možda netko dobije ideju za prvi put).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

je bio netko tamo?
    ja sam to htjela lei, al je premala. htjela sam i sebi

ajde, bas me zanima, ako se odlucite, kak ce vam biti

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ale, meni isto super ovo od cathy
    obzirom da vi 2. dio proslave svakako imate na otvorenom, razmisli šta ćeš dobiti u "švicarskoj" ako ti bude ružno vrijeme:
    proslavu u zatvorenom.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jos da velim...slazem se da su skoro sve igraonice iste, no mrak korak nije igraonica nego sportsko-rekreativni klub.
    rodjendan vode treneri kineziolozi i 100% je razlicit od uobicajenih rodjendana.
    klinci cijelo vrijeme skacu i natjecu se pod strucnim vodstvom i jos na kraju svi dobiju medalje.
    to je ono sto me prvenstveno privuklo. uz to, sumnjam da je itko bio na takvom plesu-sportu i da bi im svima bilo uzbudljivo jer je prvi put.
    zege igraonice su sve, manje-vise vec vidjene.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    jos da velim...slazem se da su skoro sve igraonice iste, no mrak korak nije igraonica nego sportsko-rekreativni klub.
    rodjendan vode treneri kineziolozi i 100% je razlicit od uobicajenih rodjendana.
    klinci cijelo vrijeme skacu i natjecu se pod strucnim vodstvom i jos na kraju svi dobiju medalje.
    to je ono sto me prvenstveno privuklo. uz to, sumnjam da je itko bio na takvom plesu-sportu i da bi im svima bilo uzbudljivo jer je prvi put.
    zege igraonice su sve, manje-vise vec vidjene.
    Je, ako si spreman pljunuti 1900 i više kuna za dječji rođendan.
    Moje dvoje djece je bilo tamo na rođendanu i kažu da je bilo super, ali meni je bilo preskupo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

1800 kuna je maksimalan broj djece, koliko ja vidim.
    mi nikada nismo slavili rođendan u igraonicama i ono što me zanima kod plaćanja jesu li istaknute cijene definitivne ili ti naknadno kresnu još neko osiguranje od ozljede, boravišnu pristojbu ili tako nešto

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

AM, kad imas kisni datum nemas bas izbora.

je 1900kn je puno, al kad pogledas cijene "obicnih" igraonica koje ne nude nista posebno, onda je ovo ok. puno je, ne sporim, samo usporedjujem.
    ja bi bila presretna da imam vrt :D

nikad mi nisu nista nadoplatili osim ako je u startu bilo govora 20kn ekstra za svako ekstra dijete. no nikad ga do sada nije bilo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma nisam se ja žalila na cijenu (mogla bih početi ), priviknula sam se na činjenicu da to toliko košta, pa oš-neš-bangladeš :luna:
    meni se sviđa to u "mraku"
    jedino što me užasno živcira je što su nam sve te igraonice daleko od škole i kuće i što bih morala unajmiti minibus ako želim da mi se svi pozvani (zbog org prijevoza) odazovu
    mislim da ćemo mi i ove godine slaviti roćkas u lunaparku u biogradu

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ne znam sto bi mene moglo natjerati da jos jednom u zivotu slavimo u igraonici

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Iju, dva soma kuna za ročkas...
    Bolje onda solo organizirajte party negdje u prirodi, Bundek, Jarun, Maksimir,
    doneseš piće, grickalice i tortu, plastične tanjure, čaše i napraviš plan igara, ono, tipa trke u vreći, štafeta i takoto.
    Ako je loša prognoza, preselite feštu za drugi dan.
    Mi zadnjih godina tako organiziramo, klinci budu baš zadovoljni.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako da ne, 9.11. bi svi uživali na jarunu i bundeku

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj komentar je išao za ove rođendana koji igraonice organiziraju na otvorenom,
    pretpostavljam da je to u toplijem dijelu godine, ali možda bi moglo i u studenom ako je lijep dan, zašto ne.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

je bio netko tamo?
    A ročkas u zološkom? To je kombinacija otvorenog i zatvorenog prostora.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti, tu smo bili pretprošle godine
    (aleksandra je danas popodne, pa ja mijenjam )

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sad vidim da sam zabucala
    ale, sviđa mi se to što spominjete ti i leonisa, mrak-korak
    cathy je nešto drugo predložila

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    sad vidim da sam zabucala
    ale, sviđa mi se to što spominjete ti i leonisa, mrak-korak
    cathy je nešto drugo predložila
    Ja sam predložila jeftiniju varijantu.
    Nama je prednost bila što je većina djece mogla sama u Lumtu doći i otići, a s obzirom na datum, vanjska varijanta mi nije dolazila u obzir.
    Kod Mrak koraka mi ide na živce što nemaš gdje ostaviti auto kada dovodiš i odvodiš dijete, tako da smo zadnji puta tamo išli pješice, a natrag je tata stajao pred nekim ulazom sa sva četiri dok sam ja trčala po dijete (s obzirom da su mokri od divljanja).
    Posljednje uređivanje od Cathy : 20.03.2012. at 15:13

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajde, Cathy, barem tebi Mrak korak nije daleko

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam sto bi mene moglo natjerati da jos jednom u zivotu slavimo u igraonici
    ja ne znam ko bi mene mogo naterat da ispljunem sam tak tolko love, pa tolko sam potrošila za svadbu a plesali cele noći.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ajde, Cathy, barem tebi Mrak korak nije daleko
    Nije, ali niti želim bolesno dijete, neke su roditelji presvlačili nakon rođendana.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ovako:
    budući da moja djevuška ima puno iskustvima s tim rođkasima i 'vamo i tamo', možda bih mogla rezimirati, ali s njenog 'point of wiew'.

tulumulu - tamo je slavila mislim šesti i išla na nekoliko rođkasa poslije... iako je meni na fotkama izgledalo sve prilično bajkovito, dite se žalilo da su tamo dvije hitler-tete koje stalno naređuju i 'sve mora bit po njihovom'... (ono, tipa 'ordnung und disciplin')

mrak korak - bila na rođendanu i nije poželila sama tamo slaviti: pouzdani znak da joj se nije svidjelo... iako je tip od hopsanja, rekla je da joj je bilo dosadilo dva sata tamo hopsati. inače to je neka američka fora, gdje puštaju glazbu, a klinci moraju proizvest neku koreografiju... fakat je da je malo drugačije od ostalih igraonica, koje su sve na istu šprancu...

kuglana - to joj se bilo dopalo na nekoliko dečkastih rođendana, ali kad sam joj nudila da i sama tamo slavi, nije htjela :izbirljiva:

zoološki vrt - bila na nekoliko rođendana, zgodno joj je bilo, čak je i sama htjela tamo, ali kad sam zvala krajem listopada, ponudili su mi prvi slobodni termin u veljači (a dite predbožićno!)

Zapravo, najljepše ljetne rođendane provela je kod jedne prijateljice u vrtu, čija je mama talentirana za klince (tu mislim na mnoštvo dobrih ideja kako ih zabaviti, uključujući i pregenijalne piñate ) i, uza sve to, ima beskrajno strpljenje za dvadesetak klinaca koji zuje okolo ko muhe bez glave...

Također dobri rođkasi na otvorenom bili su, iako ne tako dobro strukturirani, na Bundeku i Jarunu...

Od 'unutarnjih' rođkasa njoj su se najviše svidjeli oni u Sveigralištu... Tamo je proslavila svoja čak dva rođendana...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Nije, ali niti želim bolesno dijete, neke su roditelji presvlačili nakon rođendana.
    e, da te smo scenarije imali redovito nakon rođendana u onim odvratnim bibo igraonicama (ili kak' se već zovu...)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pitala djecu, najbolji rođkas je bio u Educareni na bazenu, ali to isto koštaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    E sada, to je bilo drukčije, jer isto im je bio fora i ročkas na plaži tokom ljeta.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zapravo, najljepše ljetne rođendane provela je kod jedne prijateljice u vrtu, čija je mama talentirana za klince (tu mislim na mnoštvo dobrih ideja kako ih zabaviti, uključujući i pregenijalne piñate ) i, uza sve to, ima beskrajno strpljenje za dvadesetak klinaca koji zuje okolo ko muhe bez glave...
    Ta prijateljica nisam ja, ali imam vrt i to je spas za topliji dio godine. Prošli vikend smo zapalili roštilj, pekli s djecom ražnjiće i ćevape, onda ih odveli u šumu, pa na trku po livadi, tamo smo ponijeli sa sobom suhe kolače i sok, to su pojeli ko da nikad ništa okusili nisu, valjda su se izmorili,
    na povratku smo još naložili u vrtu i "logorsku vatru" i jedva ih od vatre potjerali doma. Ocjene, onako totalno dječje, pretjerane - nikad u životu mi nije bilo ljepše! To su prednosti predgrađa.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ovako:

tulumulu - tamo je slavila mislim šesti i išla na nekoliko rođkasa poslije... iako je meni na fotkama izgledalo sve prilično bajkovito, dite se žalilo da su tamo dvije hitler-tete koje stalno naređuju i 'sve mora bit po njihovom'... (ono, tipa 'ordnung und disciplin')
    a ja bih za tu igraonicu ruku u vatru stavila, što su ti razna iskustva I bez obzira na ovo gore meni su opet

Za veće u kombinaciji s otvrenim dijelom ima i www.baza.hr, imaju malo nogometno igralište i fora za curice je kombinacija s DJ-om i koktelima www.tantan-kutak.com a isto mogu biti vani u slučaju lijepog vremena, gol za nogomet, vreće za skakanje... ( s ovima imam iskustvo manje cijene od dogovorene jer je došlo manje djece i jedan gore- dole od paketa se ne naplaćuje dodatno).
    Jedino mi se čini da ste vi u drugom dijelu grada od mene pa bi vam ipak trebali mini busevi za potegnuti do jedne od ove dvije igraonice

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nama je educarena SF...

par godina smo vrtili igraonice jezik i govor, obisli smo ih sve- bajka, jungle play dugave, camelot kruge, a jungle u mercatoru je bila gost i idu mi na zivce jer je 30/ djece iz vrtica tamo slavilo. iako su omjer cijene i usluge najbolji.
    nju se dojmio madjionicar u merlinu iako je meni malo bzvz igraonica, al dijete voli i tamo zeli.

1900kn ne bi nikad dala za npr. habyladn gdje su skakaonice. dala bi za ekstra zanimljivu vanjsku proslavu ili za ekstra zanimljivu unutarnju poput koraka.
    igraonice vulgaris zaista ne zasluzuju toliku lovu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo su super korisne teme, zaista, jer se ljudi mogu informirati, samo bih htjela primjetiti kako je u Zagrebu nastao pravi "kult igraonica", namnožile su se nenormalno jer je potražnja velika, a mi smo se sami lijepo uvalili u to i financiramo te rođendane ko da nam dijete ima svake godine krstitke ili malu svadbu. I tako par puta godišnje, ako ih je više, plus uzvraćanje darova.
    Kod mojih prijatelja, u "provinciji", još uvijek su rođendani bazirani na smokićima, štapićima i torti, darovi isto tako simbolične vrijednosti, oni se nama čudom čude šta je s tim rođendanima.
    Da ne spominjem običaj kod nekih da se jedan dan pozivaju bake i rodbina na ručkove, pa je drugi za djecu iz vrtića ili škole u igraonici pa onda opet za prijateljski krug uz žderanciju. Igraonice su samo dio tog vrtloga u koji smo upali.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku

hvala ti, tu smo bili pretprošle godine
    (aleksandra je danas popodne, pa ja mijenjam )

hvala moja glasnogovornice

je, tamo smo proslavili 7. rođendan

NJ - mi spadamo u te trodnevne
    kako rođendan pada na praznik, onda smo do sada redovito na sam rođendan išli na more, i tamo odradili 1. proslavu
    2. je za prijatelje
    3. za djecu

klasični stari roditelji jedinice

mi nemamo nažalost uvjeta za vrtnu proslavu
    ni stan od 60 m2, a ni moji živci ne bi podnjeli 20 djece
    poprilično nemirne

tako da jedan dio proslave, za djecu, mora ići u igraonicu

2. dio za naše prijatelje organiziramo kod frenda na gruntu
    i tamo je klasika, roštilj, stolni tenis, livada, lopta....
    ali to je i predaleko od zagreba da bi očekivali da će djeca iz razreda tamo doći, a i ne mogu frendu dopeljati 20 divlje djece

no dakle, zoo smo odradili, bilo je super, ali nećemo reprizirati
    tulumulu smo bili 6. rođendan
    nije bilo loše, moja V ne pamti nazi-tete, ali nije ni bila nešto pretjerano oduševljena

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo, dobila sam napadaj samo od pomisli da mi njih 29 haraci po stanu. mislim da bi ih i u ormaru bilo...

ja bi najradje voljela da je kao kod nene u provinciji. ili da imam idealne uvjete za jarun-bundek. al ni tamo ne mogu preuzet odgovornost za 29 klinaca.
    roditelji not inkluded.
    jesu roditelji koji su i nasi prijatelji, al to nije njena vrticks grupa.

pa tako i mi imamo trodnevno slavlje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi slavimo rođendan najmanje u 3-6puta, zavisi kako ko može doć da se prilagođavamo, a sad je sreća kaj dečki imaju rošđendan dan za danom pa ćemo smanjiti i broj proslava. Jedno vrijeme smo i sve rođendane slavili skupa u toplijem dijelu godine, bez obzira kaj je cura zimsko dete. A frendica slavi rošđendan iz 2 i 4 mjeseca uz roštilj u 6 mjesecu, sad joj je poremetila planove mala klinka koja je rođena u 9mjesecu, pa mora odradit 2 puta rođendan za prijatelje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

al taj rodjendan za prijatelje je djecji i ja ne znam kako bi objasnila djetetu da ga nece slavit kad joj je vec koji mjesec kasnije :/

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mojih prijatelja, u "provinciji", još uvijek su rođendani bazirani na smokićima, štapićima i torti, darovi isto tako simbolične vrijednosti, oni se nama čudom čude šta je s tim rođendanima.
    Ja živim u provinciji, ali rođendani i nama predstavljaju glavobolju i bankrot.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja bi najradje voljela da je kao kod nene u provinciji.
    pa tako i mi imamo trodnevno slavlje
    Kod neninih priatelja. Nena je idiot u Zagrebu ko i svi drugi. Slavimo za svih troje i još nismo pronašli čarobnu formulu jer je samo jedna rođena u proljeće (za vrt), a ovo dvoje kači zima. Pokušali smo samo kod najmlađe zvati rodbinu, no nekako se oni par dana prije svih rođendana sami pozovu, zovu pitati šta da kupe , poludim, o, ne, opet se sami pozivaju. No, dobro, evo najstarija raste pa je išla samo s užim krugom frendica na pizu i onda doma na pidžama party, samo njih 4. Otkačila je i mlađe bratiće pa time i veća okupljanja.
    Dok još ove dvije izrastu, oprobat ćemo valjda sve igraonice i sve moguće roćkas -solucije.

(Jurana, Šibenik je grad, šta ne, zarazili ste se, moja sućut, ja sam mislila na neka sela u provinciji, ono, djeca trče okolo po dvorištu i onda ulete malo nešto pojesti i popiti, puhnuti svjećice pa opet trka po selu. I gotov rođendan.)
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 21.03.2012. at 09:37

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ma i mislila sam kod frendova tj. "tvojih"

polazem nade u to da se u skoli ne poziva cijeli razred

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Samo se ti nadaj

(mi se tome uspijemo izmigoljiti jer ima kasnoljetni rođendan, pa je društvo još na moru/kod baka/negdje, ali usred školske godine svako malo dolazi doma s nekom pozivnicom)

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ne poziva se baš cijeli
    ja bi i pozvala, jer mi je ružno izdvajati neku djecu
    ali moja v ne želi zvati neke dečke "da joj ne naprave probleme na rođendanu" (npr. jedan je na jednom rođendanu zabio lice u tortu i uništio je)
    tako da se poziva 4/5 razreda

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa ne poziva se baš cijeli
    ja bi i pozvala, jer mi je ružno izdvajati neku djecu
    ali moja v ne želi zvati neke dečke "da joj ne naprave probleme na rođendanu" (npr. jedan je na jednom rođendanu zabio lice u tortu i uništio je)
    tako da se poziva 4/5 razreda
    je, a kompići iz a, c i d razreda?
    a kompići iz vrtića koji idu u drugu školu?
    a ekipa s plivanja i iz glazbene?
    skupi ih se, brate, milijun začas!

zapravo me zanima kada uistinu postaju selektivni?

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Malo soli na ranu: moj sin ima rođendan u 5. mj. imamo ogromno dvorište, živimo na selu...
    Tijek ročkasa je odprilike ovakav: malo se poigraju, pojedu sendviče, nogomet, graničar, glazbene stolice, torta, još igre... i to je to. Poziva i cure i dečke, ročkas traje između 3,5 i 4 h. Svima je uvijek super!!!

Ali, imam i kći koja ima rođendan u 1. mj koji tada proslavi jedino sa rodbinom, kumovima i tom ekipom, a školsku ekipu pozove u 5. mj. kada slavi i sin, a idu skupa u razred pa je društvo isto... Dvije muhe jednim udarcem!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Malo soli na ranu: moj sin ima rođendan u 5. mj. imamo ogromno dvorište, živimo na selu...
    Tijek ročkasa je odprilike ovakav: malo se poigraju, pojedu sendviče, nogomet, graničar, glazbene stolice, torta, još igre... i to je to. Poziva i cure i dečke, ročkas traje između 3,5 i 4 h. Svima je uvijek super!!!

Ali, imam i kći koja ima rođendan u 1. mj koji tada proslavi jedino sa rodbinom, kumovima i tom ekipom, a školsku ekipu pozove u 5. mj. kada slavi i sin, a idu skupa u razred pa je društvo isto... Dvije muhe jednim udarcem!
    Da, tak je...

Mi smo ove godine dobili prekrasnu pozivnicu za rođendan u siječnju - sanjkanje na Sljemenu. Nažalost, naš sin je bio bolestan pa nismo išli.

Inače, rođendani su se kod nas često slavili u kvartovskoj birtiji iza koje je livada gdje se klinci mogu istrčati. Birtija je lani preuređena, moram pitati da li se još uvijek može slaviti kod njih, jer to je raj - može se pozvati veće društvo, može se igrati nogomet, može se vikati i sve je bilo odlično. Isto, lijepi su rođendani na Bundeku, Jarunu ili sličnim mjestima - klopa je zapravo nebitna, bitno je da se klinci mogu družiti vani.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja V bi htjela na bundeku ili jarunu
    ali ja se ne usudim preuzeti odgovornost za 20 djece
    kad smo bili u zoo sve vrijeme sam ih ko kvočka brojala i stalno mi je neko falilo

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

je, a kompići iz a, c i d razreda?
    a kompići iz vrtića koji idu u drugu školu?
    a ekipa s plivanja i iz glazbene?
    skupi ih se, brate, milijun začas!

zapravo me zanima kada uistinu postaju selektivni?
    ovako i kod nas + naravno ona 4/5 razreda koje spominje a70v

sve u svemu, njih 30-tak (prvi popis prošle godine je uključivao 43 djeteta...pa smo se za svako dijete natezali)
    posljednje dvije godine slavimo u dvorani njenog plesnog kluba, ali kaže da ove godine ne želi više jer su to sad svi izguštirali...i s animatorom i bez animatora i kostimirani i s discokuglom...itd

ona bi kod kuće ili vani negdje

a rođendan zimski, a mi u stanu (ne pomaže provincija)...

prije smo imali isto trodnevni rođendan...jedan dan bake, djede, tete...
    drugi dan njezini prijatelji, a treći dan naši prijatelji s djecom

onda smo s tom igraonicom imali dvodnevni...bake i djede jedan dan na ručku i puhanju torte, a sva djeca (i ona od kućnih prijatelja i njezini prijatelji ) u igraonici

čini mi se da ćemo sad imati četverodnevni...
    1. dan - bake i djede
    2. dan - školski prijatelji
    3. dan - prijateljice s plesa, mažoretkinja i iz glazbene
    4. dan kućni prijatelji s njihovom djecom

(moram još negdje u jedan od ova 4. dana ugurati i onih nekoliko vrtićkih prijatelja s kojima se još druži)

jedino se još dvoumimo da ga napravimo dok je još lijepo vrijeme negdje vani (kod nas ima zaista prekrasnih izletišta, šumskih i sličnih prostora za takve svrhe...), ali onda ...to nam je nekako svima bezveze...nema nam simboliku

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    mali stan i veeeeliko veselo društvo ne tako male djece.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Selektivni postanu tamo negdje u sedmom, osmom razredu,
    otprilike tada kada im svi postanu glupi i dosadni.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •