-
Ne želi potrbuške
Moja curica će za petnaestak dana napuniti 8 mjeseci...problem je u tome kao što i piše u naslovu što nikako ne voli potrbušni položaj,izdrži u njemu cijele tri,četiri minute i onda slijedi protest,plakanje,zagnjurivanje glavice i ako odmah ne reagiram slijedi histeričan plač...
okretati se s leđa na stomak je počela već od 4 i pol mjeseca i kad je otkrila to okretanje stala bi potrbuške nekad i po deset minuta,da bi to zanimanje završilo čim je počela s okretanjem obrnuto,dakle sa stomaka na leđa,što je počela raditi s 5 i pol mjeseci.
sad kad je stavljam u potrbušni položaj ili se automatski okrene na leđa ili protestira da je dignem...bojim se da neće uopće puzati a s tim i naučiti se posjedati.
koliko god i s čim god je zabavljala u potrbušnom stavu ona ne reagira na ništa jer ga nikako ne voli,a takva je bila od rođenja.
molila bi vas cure ako imate ikakav savjet da joj olakšam ili na bilo koji način učinim zanimljivijim taj potrbušni stav da mi pomognete.
neznam trebam li biti zabrinuta tom njenom nezainteresiranošću i da li može biti ikakvih posljedica to što ona možda uopće neće puzati?
i zaboravih napomenuti da obožava kad je držim ispod pazuha i onda ona nogicama klacka i odguriva se od površine.
-
evo ovako ja sam ti otvorila temu malo niže dole zove se ne želi na bok i ne okrece pa si malo procitaj mozda ti nesto pomogne, mi ti imamo isti problem kao i ti smo sto moja cura se uopce ne zeli okretati ili da kazem jako malo. ja sam ti isla na pregled kod fizijatra i sad u srijedu bi trebala zvati da se narucimo kod fizoterapeuta ua vjezbe pa ce mo vidjeti sta dalje. Jesi pitala malo svoju pedijatricu sta ona misli o tome neka ti da neki savjet. Eto procitaj si malo i sretno!!
-
hvala lucija83,sinoć sam našla i još par tema o ovom problemu pa cu ih pročitati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma