Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Dok pupkovina pulsira

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    e da, isto nije zaplakao. ja mislim da je to zato sto nije bio nimalo traumatiziran.
    u biti nemam pojma jel dobro da beba odmah zaplace ili kasnije? nekako sam uvjerena da bi trebala odmah zaplakati, ali to ne mora biti tako, jel?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

doktori smatraju da mora...

F. Leboyer u "Birth without violence" kaze da ne mora i argumenti su mu vrlo dobri. Beba mora prodisati, a za to nije nuzno da ju se dize za noge, lupa po ledjima, da joj se svjetli reflektorom u oci i tjera da zavristi od straha i bola.

Meni ni drugo dijete nije zaplakalo. Bilo je tako fino ruzicast i lijepo je disao i samo je malo kmeknio.

Ovaj treci je isto kmeknio kad ga je babica malo pomasirala po ledjima dok je lezao na meni. Al to je daleko od onih vriskova koji se mogu cuti po radjaonama.

Znaci malecko kmek je sasvim dovoljno.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

[quote="marta"]doktori smatraju da mora...
    Beba mora prodisati, a za to nije nuzno da ju se dize za noge, lupa po ledjima, da joj se svjetli reflektorom u oci i tjera da zavristi od straha i bola. [quote]

ovo mi zvuci uzasno grubo. pitam se jel bi se i to moglo zaobici.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cuj, negdje mozes, al mislim da se u nekim rodilistima jos uvijek dize bebe za noge.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to jeste grubo. pregrubo.
    meni se uglavnom sve sestre za bebe cine pregrube jer totalno automatski barataju bebama i to onako kako ja nikad ne bih. bebe su zilave i izdrzljive ali to mi nije dovoljan razlog da se njima barata kao da su lutke.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    to jeste grubo. pregrubo.
    meni se uglavnom sve sestre za bebe cine pregrube jer totalno automatski barataju bebama i to onako kako ja nikad ne bih. bebe su zilave i izdrzljive ali to mi nije dovoljan razlog da se njima barata kao da su lutke.
    da, to sam primjetila...dok sam bila u posjetama. najvise me cudi kako bebinu glavicu puste da visi dok ju namjestaju za draznje! :?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa
    draznje!
    =drzanje

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke