Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: logoped-pitanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno logoped-pitanje?

Drage cure, potreban mi je savjet. Idemo kod logopeda (dečko 4godine) 1x tjedno na vježbe zbog mucanja.Zadnja tri mjeseca koliko dugo idemo na vježbe primjećujemo da je govor puno bolji. Sad nam se pružila prilika da idemo još jednom tjedno na vježbe ali kod studenta kojem bi to bila tema diplomskog rada. Na prvi pogled mi je bilo drago da će ići 2x tjedno zbog intenzivnijeg vježbanja, ali kad sam malo bolje razmislila ne znam da li nam to treba da ne bismo postigli konraefekt...

Što biste vi napravili? Hvala unaprijed na razmjeni mišljenja

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja preporuka je ici kod jednog terapeuta, osobito kada se radi o mucanju, jer svaki terapeut bez obzira na dg, ima svoj stil, način i tempo rada!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kovrčava prvotno napisa Vidi poruku
    Moja preporuka je ici kod jednog terapeuta, osobito kada se radi o mucanju, jer svaki terapeut bez obzira na dg, ima svoj stil, način i tempo rada!
    Hvala na preporuci. Samo još da pojasnim da bi kod nas bio slučaj da student radi pod mentorstvom logopeda kod kojeg smo do sada išli, znači stil i način bi bili isti/slični.

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Onda je to u redu, ako će biti pod mentorstvom logopeda, i raditi po njegovom naputku, to je ok!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •