Pokazuje rezultate 1 do 50 od 122

Tema: Komplikacije u trudnoći, iliti otvaranje bolovanja?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bio je MM popodne kod dr. opće prakse i otvorila je bolovanje sa šifrom za prijeteći pobačaj, bez obzira kaj na ovom od ginekologa piše drugo. Prošli put je mene tražila kopiju papira od ginekologa (pa sam rekla da ću naknadno kopirati i drugi put donijeti), a sad je MM upao prije pauze sav živčan nakon dva sata čekanja. Valjda dok ga je vidla neobrijanog i namrgođenog, a i inače je teška kategorija , nije imala volje raspravljati s takvim tipom. Nije ga čak tražila ni papire od ginekologa, samo je sve napisala kaj treba . Ne znam kak će ona to pravdati u slučaju neke kontrole jer nema nikakve dokumetacije na temelju koje je napisala doznake.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Bio je MM popodne kod dr. opće prakse i otvorila je bolovanje sa šifrom za prijeteći pobačaj, bez obzira kaj na ovom od ginekologa piše drugo. Prošli put je mene tražila kopiju papira od ginekologa (pa sam rekla da ću naknadno kopirati i drugi put donijeti), a sad je MM upao prije pauze sav živčan nakon dva sata čekanja. Valjda dok ga je vidla neobrijanog i namrgođenog, a i inače je teška kategorija , nije imala volje raspravljati s takvim tipom. Nije ga čak tražila ni papire od ginekologa, samo je sve napisala kaj treba . Ne znam kak će ona to pravdati u slučaju neke kontrole jer nema nikakve dokumetacije na temelju koje je napisala doznake.
    Mislim da ti se ta sifra otvara jer ima najduze bolovanje od 60 dana..nisam u to 100% sigurna...frednica ima istu sifru, a probelme kao ti..ja inace odnesem svaki put dr. opce prakse papire od ginekologice i bila je kontrola kod nje vec dva puta i produzavali mi, premda mi pise mirovanje, urinarna infekcija itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •