Hvala vam na savjetima.
Odlučila sam do kraja iskoristiti ostatak godišnjeg za ovu godinu pa ću onda na komplikacije. I kad sam si sve lijepo posložila, na poslu su mi rekli da imam pravo i na novi godišnji za 2011. godinu. To znači novih 25 dana godišnjeg. Sad sam malo zatečena i ne znam kaj da radim. Savjetovali su mi da i to iskoristim odmah od 1.1.2011. i onda na komplikacije. Međutim, kako sam tek 7 tjedana trudna strah me da nešto ne krene po zlu i na kraju ostanem bez godišnjeg jer sam ga iskoristila odmah na početku.
Čak mi je palo na pamet iskoristiti minimalno koliko moram 12-14 dana kako bi stekla pravo na regres, a ostalo imati u pričuvi pa iskoristiti ili kasnije (što znači raniji povratak s porodiljnog) ili ako ne uspijem, ah kaj nek propadne. Bolje 12 dana nego svih 25.
Imate kakav pametni savjet??

A zanima me još i kako stječem pravo na godišnji? Koliko dana moram raditi da bi dobila rješenje za godišnji u toj godni? Jel to znači da ako početkom 2011. godine radim minimalno potrebno 12-14 dana da stječem pravo na regres i na opet novi godišnji u 2012. godini??