Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: operacija vena-zahvat metodom UGS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno operacija vena-zahvat metodom UGS

Zanima me je li netko od vas bio na zahvatu vena metodom UGS ili netko od vaših bližnjih? jesu li zadovoljni rezultatom ? navodno je to jedini trajni rezultat.

Radi se o najsuvremenijoj metodi koji preporuča Svjetska udruga za vene, u Americi se radi 85% operacija vena tim putem,kod nas naravno tek dolazi. Inicira se otopina u oštećena mjesta te tim postupkom se vena pretvara u vezivno tkivo,a njenu funkciju preuzimaju druge vene.

Ozbiljno razmišljam o tom zahvatu jer mi je nužan, imam probleme s venama jedne noge već nekoliko godina (posebno u trudnoći), većč sam si i zakazala termin za 10 dana u jednoj našoj klinici gdje zahvate obavlja doktor koji dolazi iz Izraela.

Molim komentare i saznanja da podijelite sa mnom ovdje na forumu.

Inače još i dojim, ali mi je rečeno da je dovoljno napravit pauzu od 12 sati,što je u mom slučaju moguće jer dojim ujutro i naveče i naravno tijekom noći.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Lili75, nasla sam postove jos od 2009. Kada smo razmjenjivali probleme o venama u trudnoci.
    ja sam prije 10 dana operirala vene metodom radifrekvencije vnus closure i evo brzo se oporavljam i isti dan sam vec hodala. Kako je tebi s venama i da li si operirala?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili75, nasla sam postove jos od 2009. Kada smo razmjenjivali probleme o venama u trudnoci.
    ja sam prije 10 dana operirala vene metodom radifrekvencije vnus closure i evo brzo se oporavljam i isti dan sam vec hodala. Kako je tebi s venama i da li si operirala?
    Ej Željka sve sam riješila UGS-om i savršeno je, košta al vrijedi svake lipe. nema recidiva (osim naravno nove trudnoće koja može stvorit problem s novom venom).
    pre,prezadovoljna znam i preporučam polikliniku K centar.

sad sam u fazi sređivanja kapilara laserom (ne obična sklerozacija). u drugoj trudnoći (tko bi tad rekao da ću imat 2 komada) sam dobila kapilare.
    to su dva zasebna problema i tretiraju se na različite načine.

šaljem ti veliki pozdrav

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ej Lili ja tek sad vidila tvoj odgovor. Super za tebe i cestitam na dva komada...evo i ja krecem po drugo
    Meni se malo oporavak produzio iako kao sve ok..ali moram nositi carapu do ljeta... Bila sam je skinula samoinicijativno nakon mjesec dva i onda me pocelo smetati. Sama operacija mi je bila jako gadna jer mi lokalna anestezija nije bas dijelovala. Ostalo i meni kapilara za srediti...

Sent from my iPad using Tapatalk

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Btw ja sam to obavila u orlando poliklinici....bio popust 50% na grupnim popustima

Sent from my iPad using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kapilare su samo estetski problem, lako za njih. Ionako će ti za 6 mj. početi izlaziti nove .

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Meni je ovih dana 2 godine od zahvata. Jako, jako sam zadovoljna, na tom dijelu gdje je išla pjena nemam više ni kapilara. Druga noga polako napreduje, za 2-3 godine će i ona biti spremna za pjenu (prije 2 god nju je samo na jednom mjestu tretirao, nije bilo potrebe za više).

Prijateljici mi je jedan razvikani dr aplicirao pjenu na jako uznapredovale vene, i to ne ide prema očekivanjima, oporavak ide jako sporo i ima problema s kožom iznad tih vena. To je i prvi put da sam čula da pjena ide na takve vene (do sada sam uglavnom čula da na jače vene ide laser ili miniflebektomija ili kombinacija, a pjena samo poslije za "dovršiti detalje").

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •