Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: koliko nas ima koje smo rodile, a da doma nisu čekale bočice i dudice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

imala sam izdajalicu, a s njom u paketu je došla bočica.

kutiju adaptiranog nisam imala, iako mi je patronažna savjetovala da kupim za svaki slučaj.
    da sam tu kutiju imala kod kuće, nisam sigurna da ne bih napravila bočicu jer mi je prvih mjesec dana dojenje teško išlo i bila sam korak do odustajanja.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    imala sam izdajalicu, a s njom u paketu je došla bočica.

kutiju adaptiranog nisam imala, iako mi je patronažna savjetovala da kupim za svaki slučaj.
    da sam tu kutiju imala kod kuće, nisam sigurna da ne bih napravila bočicu jer mi je prvih mjesec dana dojenje teško išlo i bila sam korak do odustajanja.
    i nama su savjetovali da si kupimo adaptirano za svaki slucaj, i poslusali smo, sto mi je drago. nekako sam bila mirnija da znam da mi dijete ipak nece biti gladno ako nam se zakomplicira nesto. na kraju nam nije ni trebalo pa smo ga poklonili. I uopce me nije pokolebalo to sto sam znala da ga imam u kuhinji.
    Kao sto rekoh, ako dovoljno zelis dojiti i ako si dovoljno informiran ( ovo mi je jos najbitnije, jer da nisam tada znala sve o skokovima u razvoju vrlo vjerovatno bih i ja bila uvjerena da nemam mlijeka i posegnula za AD, kao i o tome da je djetetu dovoljno samo majcino mlijeko do 6.mj zivota, i da mu ne trebaju voda i cajici).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •