Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: koliko nas ima koje smo rodile, a da doma nisu čekale bočice i dudice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja sam dobila onaj (kršitelj koda)ov komplet na poklon (izdajalica, bočice, svašta nešto). Žali, Bože, novaca i što sam to raspakirala hehe... ne treba to ništa nabavljati dok se ne vidi da stvarno treba, a onda znaš gdje treba otići kupiti i gotovo... ali ne, ja sam htjela imati full opremu! Imam ja i onaj veliki sterilizator, ajme... :D neiskorišteno i to! Šteta novaca...
    Posljednje uređivanje od Aiko : 16.04.2010. at 13:25

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

E a duda varalica nam je super! S njom se igra do besvjesti, s rukama, a u ustima je u ovih 9.mjeseci ukupno provela 1 minutu.
    Za Božić sam okitila bor sa dudama koje ne koristimo

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odgovorno tvrdim, da mi nije bilo Rode i pravovremenog iščitavanja tadašnjih tekstova na portalu, u kuću bi s prvom bebom ušla cijela kolekcija bočica, ovako srećom - nije ušla nijedna

Bilo nam je frkovito s dojenjem prvih tjedan dana ali vjerovala sam u svoje tijelo i
    kad je mlijeko konačno poteklo, definitivno nije bilo više ni pomisli o flašici.

A dudicu kojoj joj je bak pokušala dati je Leona s najvećim prezirom pljuvala van

S Juricom mi fakat, ali fakat nije bilo ni na kraj pameti kupovati išta, no, ne lezi vraže...U kući se našlo, nemam pojma otkud iskrsnulo, pakiranje s dvije nove dude još od Leone. Jedan dan kad je neutješno plakao i nije htio cicu, sam mu iz pustog očaja dala tu dudu...zaspao je u roku odmah. I tako je on ipak bio polu-dudaš povremeno prilikom uspavljivanja, ali je dečko sa godinu dana sam odlučio da nije on više tam neka mala beba da mu treba duda i već pola godine je nije ni pogledao .

Što hoću reći, kako starim, tako se moji rigidni stavovi ublažavaju i sve više shvaćam da zaista vrijedi "nikad ne reci nikad".
    Meni je bitno da imam neki generalni stav tipa: dojenje je najbolji izum što ga je evolucija iznjedrila i treba se boriti za njega ama baš svim dopuštenim sredstvima ali ako je to majci iz bilo kojeg razloga prepreteško, manja šteta od pomoći flašice nego od mame pod 24-satnim stresom i osjećajem straha i nemoći.

Isto tako, duda ne treba biti obavezni inventar u kući kad dolazi beba, ali ako može tu i tamo izvući kritičnu situaciju - neka izvuče.
    Ja se samo ježim percepcije po kojoj su flašice i dudice o-ba-ve-zne i da se bez njih ne smije ni pomisliti dočekati prinova.

E, to me žalosti...jer u početku bijaše mamina topla cica i meke ruke, a ne guma i plastika.
    Svaka njima čast na pomoći kad zatreba, ali to su tek sekundarna pomagala i jako sam sretna što sam to shvatila još u prvoj trudnoći

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ps. zaboravih reći da je Jura odmah nakon rođenja navalio na cicu ko lud i nije bilo baš nikakvih problema kao sa starijom sekom..mali cico-profesionalac
    A nije bilo naodmet ni to što je Leonči povremenim dojenjem održavala proizvodnju gotovo do samog njegovog poroda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •