-
jednim dijelom mislim da je ovo prepojednostavljeni pogled na stvar i kupnja bocica sigurno ne govori o necijoj zelji i volji za dojenjem. vise govori o vremenu u kojem zivimo.
kao poantu price sam shvatila to koliko tko ima povjerenja u vlastito tijelo i njegovu sposobnost da obavi svoju prirodnu funkciju. moj je dojam da zahvaljujuci medijima, tempu zivota i tehnikalizaciji svakog aspekta ljudskog djelovanja, ljudi generalno vise ne vjeruju vlastitom tijelu i onome sto mu je priroda namjenila da radi. postali smo control frikovi/use koji misle da se sve moze uobliciti u excel tablice i prirucnike, sve se moze izmjeriti i izracunati i sve mora imati svoje brzo i jednostavno rijesenje. takav nacin razmisljanja je dosao kao cijena napretka, razvoja i donio nam je i odredeno materijalno blagostanje, ali nas je istovremeno odvojio od onog prirodnog, bioloskog sto je cesto nepredvidljivo i uvijek izvan nase kontrole. i mislim da iz toga proizlazi i kupovina bocica. nista nas ne smije iznenaditi i za sve moramo imati spremno rijesenje. to kaj netko to rijesenje vidi u tome da ga ima doma, a netko drugi zna koja je dezurna ljekarna i koje flasice treba kupiti ako zatreba mislim da se nimalo ne razlikuje. nisam kupila izdajalicu, ali sam proucila i znala sam po koju ce zakoniti trcati ako zatreba. po meni razlike tu nema, osim sto je postojala mogucnost da si ustedim nesto para....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma