Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: hladnjak

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno hladnjak

Moj kombinirani hladnjak je nakon 6 godina lagano presta hladiti. Serviser kaže kompresor, može se zamijeniti ali garancije nema..naveo par primjera kako je nakon cca 6 mjeseci nešto počelo curiti i šta ti jaznam.
    Uglavnom kupujemo novi, što veći, što bolji i što jeftiniji...
    Imate nekih preporuka?
    Kaže majstor da svakako gledamo da ima što manje elektronike(ove kojekakve displeje i štatijaznam da izbjegavamo), ne treba mi hlađenje vode, ledomate i sl.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja volim good old Bosch! Cijene nisu ono sto su nekad bile, pa su i bolji frizideri priustiviji ako uzmes neki normalniji, manje fancy model.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Fancy modeli, boja i sl su mi zadnji na listi. Gledala sam sa dva kompresora ali to sada na žalost ne možemo platiti sada. Dobila sam ponude za neke LG, sad za njih nisam čula ništa ni loše ni dobro, niti poznam koga da ima LG frižider.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo ja imam ovaj LG

http://www.ecos.hr/index.php?page=pr...&cid=9&pid=839

Za sad radi dobro, star je 2 godine. U zamrzivaču ima 3 ladice plus jednu usku ladicu za sitne stvari tipa led. Gore (u hladnjaku) ima 4 police (na visinu od 190cm), ladicu za povrće i ono što je meni bilo jako bitno, svježu zonu (za sunku, sireve i slično). Ima 2 kompresora i jos neke dodatke od kojih sam ja, za sad, koristila samo brzo smrzavanje.

Cijene se uopce ne sjecam, ali nije bila neka cifretina jer ga mi ne bi kupili .
    Znam samo da je metalik boja kostala oko 400 kn vise i rekla sam NEMA SANSE! Mislim, ionako mi je milijun magneta na njemu pa se ni ne vidi boja .
    Posljednje uređivanje od davorkica : 14.04.2010. at 15:30

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Baš taj sam gledala, ogroman je. Jedino nigdje ne vidim da piše dva kompresora.
    Ja svakako uzima bijeli, kuhinja mi je ionak bijela hrast a i da nije pun je frižider crteža, rasporeda, popisa i sl.
    Super mi je što imaju neku zaštitu za dijecu, neko zaključavanje moji svako malo otvore zamrzivač, zašto ni sami ne znaju onak u prolazu ga otvore.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sori, bila sam uvjerena da ima 2 kompresora. Ostalo mi je u sjecanju da smo trazili sa 2 kompresora jer je to kao bolje.

Sad mi MM kaze da mu se cini da je ovo 1 kompr, jer je sa 2 bio skup

To zakljucavanje za djecu mi je malo blesavo, jer s tim zapravo zakljucas display ne hladnjak.
    Display je na visini od 170 cm pa mi bas nije jasno na koju se djecu to tocno odnosi (ili ja nisam skuzila kako se to koristi).

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

podizem....ako je frizider pod garancijom,da li se placa dolazak servisera (ne sam popravak)?
    nama je prekjucer naplatio 180kn samo sto je dosao i pogledao o cemu je rijec ....konstatirao je gdje je konkretno kvar na frizideru,rekao da ce naruciti rezervni dio i javiti se iduci tjedan...nastranu to sto nije ni upucen da mi je frizider pod 5ogodisnjom a ne 2godisnjom garancijom....

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    podizem....ako je frizider pod garancijom,da li se placa dolazak servisera (ne sam popravak)?
    nama je prekjucer naplatio 180kn samo sto je dosao i pogledao o cemu je rijec ....konstatirao je gdje je konkretno kvar na frizideru,rekao da ce naruciti rezervni dio i javiti se iduci tjedan...nastranu to sto nije ni upucen da mi je frizider pod 5ogodisnjom a ne 2godisnjom garancijom....
    koliko ja znam, ne bi smjeli naplatiti dolazak. meni nikad nisu za uređaj pod garancijom. traži refundaciju ako imaš račun

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dok je pod garancijom ne smiju naplacivati, a ako ti mijenja dijelove tim odredjenim dijelovima garancija pocinje teci od trenutka kad su promijenjeni i za to ti serviser mora ispostaviti novi garancijski list.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    slazem se s rossom! trazi povrat novca cak i ako nemas racun.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni su došli promijeniti display na Beku i ništa nisu naplatili. A imaju što voziti do mene, daleko sam od grada,

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pratim temu. Kakvo je gorenje?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala cure,danas sam cijela nabrijana pokusala dobit prodajno mjesto gdje sam kupila sve aparate ali nisam uspjela jer je serviser zvao i rekao da popravak kosta 800kn...i on i dalje nije cuo za Bosch 5ogodisnju garanciju....

Rominka,jesam li te dobro shvatila,dakle od kad mi zamijene taj dio opet imam 5g garancije?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

imam pitanje za one koji žive u zg. drži li tko škrinju(ledenicu) na natkritom ali otvorenom balkonu? kako niske temperature djeluju na rad motora?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mama mi drzi skrinju na balkonu koji je zatvoren samo sa roletama i radi joj super ipo zimi i po ljeti. Skrinja je stariji model, barem od prije 12-15 godina.
    nedavno je kupila frizider sa skrinjicom iznad od nekih 50 l. Nalazi se na vikendici u hodniku koji se ne grije i obzirom da po zimi tamo dolazi mozda jednom mjesecno, to cudo od frizidera ne radi kada se temperatura spusti ispod neke odredjene brojke tako da se taj frizider preko zime mora iskljuciti...to su neki novi motori u njima...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala ibili. upomoć, tražim marku, model koji se može danas kupiti a da radi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bilo bi idealno naći neki koji ima odvojene kompresore za hladnjak i zamrzivač, ali rijetki su i skupi.

Ja samo pratim topic - uskoro ću mijenjati kuhinju pa me zanima, nemam konkretan savjet.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mi dovoljno velik hladnjak u kuhinji imamo. treba nam samo zamrzivač a nemamo ga gdje staviti osim na balkon.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zasad skulirana, dobro si shvatila. Inace nemam navadu cuvati, a ni pamtiti te clanke i zakone (zovnem udrugu potrosac da mi oni to nadju) ali mi se cini da to cak mozda imam negdje isprintano. Ako mozes procesljaj malo zakon. Mislim bas da su nedavno negdje o tome bas pricali - garancija od 5 godina je najbolja po kupca upravo zbog toga sto dokle god je pod garancijom a servisira se produzuje se dok ne istekne tih 5 godina. A kao danas su lose izvedbe uredjaja, odnosno nisu predvidjene da traju dugo...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ali zar ti u papirima ne pise koliko bi garancija trebala trajati? I tko je ovlasteni serviser? Sto on ima izmisljati toplu vodu, ako je ovlasteni serviser a ne pase mu 5godisnja garancija neka se zali njima s kime je sklopio ugovor. Cini mi se da bi on htio i tebi i njima naplatiti!! Ne daj se

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma ne pise,u papirima je samo 2godisnja (koja je regularna) ali je Bosch radio promo akciju u kojoj je nudio dodatnih 3g garancije.
    Kako je ona stvarno bila kratka,moguce je da ovaj nije znao za nju....

Evo,jos nisu azurirali stranicu pa im to stoji:
    http://www.bosch-home.com/hr/garanci...na-marka-bosch

Imam jos faxeve, u 2 navrata sam slala prodajnom mjestu u Split napomene da mi posalju tu produzenu garanciju jer je nemam...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

isprintaj si to i zakaci uz racun. nisam pronasla papire doma, ali nemoj biti lijena, kao ja, pa procackaj zakon i sejvaj si to da imas i za ostale stvari...pa to je njihova službena stranica - mislim da se ne smiju oglašavati da nešto daju/prodaju pa onda te navući da to kupiš da bi naknadno povukli ponudu. samo ustraj

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bok,
    a je li bi mogao staviti npr. stari Gorenje zamrzivač 3-ladičar ispod a na njega friđ cca 160cm da stoji radi uštede prostora? Postoje li neke konzole i sl. za to kao što sam nešto čitao da proizvođači imaju za npr. perilicu + sušilicu ejdno ponad drugog?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja imam perilicu i susilicu jedno na drugom i nemam nikakve konzole,direkt jedan aparat na drugi i sve je OK....

epilog moje price sa hladnjakom: dosao serviser na popravak,dobila povrat novca za dolazak 1vi put ali mi tvrdi da nema sanse da imam opet 5ogodisnju garanciju na ovaj promijenjeni dio jer da nijedan proizvodjac ne bi dao 5ogodisnju garanciju na rezervne dijelove.... nisam se htjela raspravljat,nadam se da necu doc u situaciju da moram i da ga narednih 5g necu vise zvat radi fridga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •