Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: DV Grigor Vitez na Rudešu - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Komentar je pretjeran. Dvoje djece mi je išlo tamo (centralni objekt i stara škola). Stara škola je lijepo preuređen objekt. Centralni objekt se opet preuređivao ljetos. Uvijek su mi izasli u susret, djeca se dan danas vrtića sjećaju kao lijepog doba i dobre hrane koje je bilo dovoljno. Niti jedna odgajateljica nije bila namrgođena, sve su veliki entuzijasti i jako se trude oko djece, dapače i dan danas pitaju kako smo iako smo već debelo školarci, a ne vrticarci.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Komentar je pretjeran. Dvoje djece mi je išlo tamo (centralni objekt i stara škola). Stara škola je lijepo preuređen objekt. Centralni objekt se opet preuređivao ljetos. Uvijek su mi izasli u susret, djeca se dan danas vrtića sjećaju kao lijepog doba i dobre hrane koje je bilo dovoljno. Niti jedna odgajateljica nije bila namrgođena, sve su veliki entuzijasti i jako se trude oko djece, dapače i dan danas pitaju kako smo iako smo već debelo školarci, a ne vrticarci.
    Kako majka vrtičkog djeteta može tvrditi da nijedna teta nije bila namrgođena, imali ste dvije po djetetu! Kao i ja, neću ih imenovati nije potrebno. Da li ste išli s nasilnicima upisanima na judo u grupu i jednim kojeg su premjestile u Suvag? Niste? Odlično za vas i vašu djecu. Mi smo šivali glavu i bili na rendgenu nažalost.
    Jakne ne oblače djeci i to je vidljivo svakom prolazniku koji prođe onuda u 10 sati kada je igra na otvorenom. Omjer djece u majičicama je min 40%.
    Hrana je ujutro suha šnita kruha bez namaza i pola jabuke. Dva dana u tjednu. Moje dijete nije izbirljivo i nije se žalilo nego je to jelo a mene je frapiralo kada sam vidla na tanjurima ujutro. Ne šopam dijete za svaki obrok bijelim kruhom da se zasiti brzo no svjesna sam da u državi ne cvjetaju ruže trenutno.
    Objekt je star i derutan, unutra posebno, meni nije normalno da u 15 kvadrata svi pišaju spavaju jedu i igraju se u prostoriji nakrcanoj namještajem, pogotovo kada dvije namrgođene tete odu i ostave djecu sa praktikanticom koja je stigla 3 dana prije.
    Predškola spava u ovom državnom vrtiću i ne rade išta od 12 nadalje, ne pišu i ne slikaju! U druga dva državna koja sam jučer bila djeca u pola 2 zaista rade s odgajiteljicama, pišu u crtančice i ne spavaju!
    Sretno smo ispisani, ne zbog kruha bez namaza, ne zbog bronhitisa bez jakne, ne zbog ušiju, ne zbog grafomotoričkih vježbi koje ne rade, ne zbog njihovog djelatnika s dostavnim vozilom koji po cijele dane drži otvorena vrata vrtića iako ga opomenete za zatvori, ne zbog neljubaznih hladnih teta, već zato što odgajtelj mora paziti na djecu i ne napuštati sobu. Glavu smo zašili, no moglo je biti oko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •