Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: DV Grigor Vitez na Rudešu - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Winnerica niste dosadni, imate problema oko čitanja s razumijevanjem nažalost ili ne želite razumijeti.
    Oni nisu propisani materijal kupili do 19.10. kada kažem da su djete tukli triput u 8 dana, znači da je dijete od početka vrtića bilo prisutno u vrtiću ukupno 32 sata. Ja sam platila 2 mjeseca kao korisnik.
    8 dana po prosječno 4 sata. Razlog tome je što djeca ne mogu naći svoje stvari i obući jaknicu za igralište jer na 12 kukica visi 18 ruksaka i jakni, također gola okolo paradiraju nakon spavanja kako sam našla i svoje i tuđu djecu, curice bose u gaćicama s otvorenim prozorima, otuda i bronhitis s upalom uha te njegov prvi antibiotik u 5.5 g.
    Roditelji ne daju novce za Crtalicu i Učilicu ni u jednom vrtiću u Zagrebu! Obišla sam ih 12 u zadnjih tjedan dana i svuda su mi rekli da Grad za njih to osigurava ili sam vrtić ako je privatni. Kupovali ste za djecu crtančice koje su tekice za 5 kn i pernice i to je sve što ste donosili. Ministarstvo obrazovanja je odredilo kupnju istih kao obveznu od strane vrtića, vremena su se promijenila od kada ste imali djecu u vrtiću kao i program po kojem rade. Ovo su po novom dužni nabavljati oni. Dakle nije se desilo kako vi mislite da roditelji nisu uspjeli skupiti novčeke prvih 8 dana vrtića.
    Isto tako je već pet puta objašnjeno da tete ne rade svoj posao jer je NEDOPUŠTENO djecu ostavljati same u sobi s studenticom koja je došla tri dana prije, nikakva smjena, dakle obje su otišle van u vrijeme nesreće zato se nesreća s djecom bez nadzora i dogodila. Da li su otišle na frizuru ili piti kavu nije bitno, obje su napustile radno mjesto. Nije ih uopće bilo u grupi. I nisu ih prvi puta taj dan ostavile samo sa studenticom. Mi smo izvukli živu glavu, također i drugo ispisano djete, one će nastaviti i dalje čuvati djecu takvima kao vi koji su zadovoljni njihovim radom i zato se nikada u Hrvatskoj ništa neće promijenti. Mi nismo sa ikim porazgovarali niti se žalili u vrtiću jer nemam potrebe pričati s ljudima koji se prema tuđoj djeci tako odnose, nisu me ni čule ni vidle, želim im od srca da im unuke u vrtiću čuvaju iste takve osobe kao što su i one same.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Winnerica niste dosadni, imate problema oko čitanja s razumijevanjem nažalost ili ne želite razumijeti.
    Oni nisu propisani materijal kupili do 19.10. kada kažem da su djete tukli triput u 8 dana, znači da je dijete od početka vrtića bilo prisutno u vrtiću ukupno 32 sata. Ja sam platila 2 mjeseca kao korisnik.
    8 dana po prosječno 4 sata. Razlog tome je što djeca ne mogu naći svoje stvari i obući jaknicu za igralište jer na 12 kukica visi 18 ruksaka i jakni, također gola okolo paradiraju nakon spavanja kako sam našla i svoje i tuđu djecu, curice bose u gaćicama s otvorenim prozorima, otuda i bronhitis s upalom uha te njegov prvi antibiotik u 5.5 g.
    Roditelji ne daju novce za Crtalicu i Učilicu ni u jednom vrtiću u Zagrebu! Obišla sam ih 12 u zadnjih tjedan dana i svuda su mi rekli da Grad za njih to osigurava ili sam vrtić ako je privatni. Kupovali ste za djecu crtančice koje su tekice za 5 kn i pernice i to je sve što ste donosili. Ministarstvo obrazovanja je odredilo kupnju istih kao obveznu od strane vrtića, vremena su se promijenila od kada ste imali djecu u vrtiću kao i program po kojem rade. Ovo su po novom dužni nabavljati oni. Dakle nije se desilo kako vi mislite da roditelji nisu uspjeli skupiti novčeke prvih 8 dana vrtića.
    Isto tako je već pet puta objašnjeno da tete ne rade svoj posao jer je NEDOPUŠTENO djecu ostavljati same u sobi s studenticom koja je došla tri dana prije, nikakva smjena, dakle obje su otišle van u vrijeme nesreće zato se nesreća s djecom bez nadzora i dogodila. Da li su otišle na frizuru ili piti kavu nije bitno, obje su napustile radno mjesto. Nije ih uopće bilo u grupi. I nisu ih prvi puta taj dan ostavile samo sa studenticom. Mi smo izvukli živu glavu, također i drugo ispisano djete, one će nastaviti i dalje čuvati djecu takvima kao vi koji su zadovoljni njihovim radom i zato se nikada u Hrvatskoj ništa neće promijenti. Mi nismo sa ikim porazgovarali niti se žalili u vrtiću jer nemam potrebe pričati s ljudima koji se prema tuđoj djeci tako odnose, nisu me ni čule ni vidle, želim im od srca da im unuke u vrtiću čuvaju iste takve osobe kao što su i one same.

Ne shvacam zadnje dvije recenice. Nista se u Hrvatskoj nece promjeniti dok svi sute a ti nisi zapravo samom vrticu nista rekla nego se ventiliras na forumu?

Aposlutno da ima ovakvih i onakvih odgojitelja. Ali isto tako ima ovakvih i onakvih roditelja. To odgojiteljima zamjeras i stvari za koje oni nisu krivi dok ih s druge strane uhodis s parkiralista iz svog VWa u kojem provjeravas vanjsku temperaturu. Po tome sto (na svu srecu) tvoje dijete od 5,5 godina nije popilo antibiotik do ovog vrtica zakljucujem da do sada u vrtic uopce nije niti islo. Nadam se da si prije polaska u ovaj vrtic ipak provjerila prostorne uvjete ali po onome kako pises, reklo bi se da nisi.

Naravno da je nedopustivo da odgojitelj ostavlja djecu u skupini samu. Mit da "tete" piju kavu i idu frizeru umjesto da "cuvaju" djecu je po meni samo mit. Mozes tvrditi i tvrditi da je to tako ali ja u to naprosto ne vjerujem. Tesko je povjerovati da bi jedna odrasla osoba riskirala svoj posao (da ne kazem i svoj zivot) da bi popila kavu.

Ozljede se dogadaju i kod kuce. Zanima me bi li ovako reagirala da se dijete ozljedilo dok je bilo doma. Sto ces kada krene u skolu gdje ih nitko ne ferma ni pet posto?

Malo povjerenja u odnosu nikad nije naodmet, ali kroz slova koja pises stjecem dojam da neces biti nikad zadovoljna. Toplo ti savjetujem da tu negativu ne pokazujes pred svojim djetetom jer ces na njega projicirati svoje stavove pa ce ono uvijek imati krivo videnje i shvacanje vrtica.

S druge strane a su odgojtelji tvoj djeteta zaista tako namrgodeni i nepristupacni, uvijek kao roditelj imas pravo traziti razgovor u kojem mozes jasno i glasno izraziti nezadovoljstvo i pokusati popraviti odnos. Sutnja ne rijesava nista. Svaki vrtic ima strucni tim kojemu mozes uvijek doci ili traziti razgovor.

Zao mi je za vase lose iskustvo i zao mi je sto je tvoj stav toliko krut. No bojim se da si ipak malo pretjerala u prezentaciji cjelokupnog dojma u tom konkretnom vrticu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •