Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: DV Grigor Vitez na Rudešu - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    1977,

pa jeste onda zadovoljni s drugim vrtićem u koji ste ga prebacili?.
    Nismo dobili odgovor jer vjerojatno jos spijunira iz auta djecu na igralistu...
    Jos jedna opaska; na vrtickom igralistu se djeca slabo vide s parkiralista (na kojem btw nije ni smjela stati jer je privatno vlasnistvo zgrade i stanara) jer su okolo umjetni brezuljci.
    Pametnom dosta...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo dobili odgovor jer vjerojatno jos spijunira iz auta djecu na igralistu...
    Jos jedna opaska; na vrtickom igralistu se djeca slabo vide s parkiralista (na kojem btw nije ni smjela stati jer je privatno vlasnistvo zgrade i stanara) jer su okolo umjetni brezuljci.
    Pametnom dosta...
    Winnerice, pošto ste netko tko se susreo s obiteljskim nasiljem zapitajte se kako to da vam je najnebitnija stvar da su moje dijete tukla dva nasilnika u 8 dana, ti isti dečki jednog dana će vjerojatno zlostavljati svoje žene, 8.-mi dan sparkirala sam se na parking s kojeg se savršeno sve vidi i gdje se smijem parkirati jer mi frendica tamo živi koja je na poslu u vrijeme kada ja kupim dijete, moja susjeda i kolegica, umjetna brda su uz ogradu samu prema jablanskoj ulici i ne priječe pogled. SVE se vidi. To dobro zna onaj tko tamo živi. Firma mi je u Jablanskoj 82 na zadnjem katu s kojeg se također sve vidi. A ako možete po forumu pisati u 2 ujutro mogli ste i napraviti domaći doručak djeci a ne hvaliti tete za gratis keksiće. Prijava Gradu je besmislena, gradski vrtići nisu što su bili, nedodirljivi su kao i cijeli Bandin aparat, od moje majke najbolja prijateljica radi 30 godina kao odgajatelj i poštujem struku i poklonila sam povjerenje, no ona sama svaki puta kada dođe u goste govori:”mene je danas sram što sam odgajatelj” i priča puno sličnih događaja sa svojeg radnog mjesta kada nije njena smjena. Ja sam daleko od negativizma prema vrtićima, nisu svi takvi, nisu ni svi ljudi nekompetentni i nemarni prema svome poslu, mi smo izdvojili 2700 kn za bolje mjesto pod suncem, novci nisu garancija ali ovaj puta nam se posrećilo i super smo zadovoljni. Uvijek je bilo ljudi koji su zadovoljni s malim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •