Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Bolovanje - naknada

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Bolovanje - naknada

Imam pitanje
    Radim 7 mjeseci i u drugom mjesecu sam bila na bolovanju 3 dana - radi njege djeteta (21 mjesec). Na plaći mi je to bilo naplaćeno kao BOLOVANJE NA TERET FONDA.
    Sad na plaći za treći mjesec imam obustave - 76% od uplaćenog iznosa!! Kaže u tekstu: POSLODAVAC više ispl.bol.HZZO iznos (ostatak duga 0,00)

I za taj iznos mi je umanjio plaću za treći mjesec. Sad mene zanima da li je to tako inače način? Ovo mi je prvi posao i ne znam kako to sve skupa funkcionira, ali to mi je malo sumnjivo

Hvala na odgovoru

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oprosti, ali nije mi baš jasno.
    ti si u 2/2010 dobila isplaćenu plaću UMANJENU za sate koje si provela na bolovanju.

U 3/2010 su ti opet nešto umanjili?

Poprilično je nejasno.
    Poslodavac ti može umanjiti ako ti je više isplatio u 2 mjesecu (za satnicu koju nisi odradila).
    No, kako bi ti bilo jasnije, uzmi platnu listu i odi u kadrovsku / računovodstvo gdje ti i obračunavaju plaću i neka ti pojasne.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U 2/2010 mi je bilo plaćeno kao bolovanje za ta 3 dana - nekih 520 kn, a onda mi je 3/2010 plaća umanjena za nekih 75% tog iznosa (398 kn). Svakako ću otići u računovodstvo. Samo sam htjela pitati kako to inače ide?

Hvala na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •