-
Hai
knjiga od Jadranke Boban Peic ti je u izdanju Makonove,pa je mozes nabaviti u njihovim bio&bio trgovinama(u Ilici 75 imaju ducan) mada vidjala sam je i u podosta knjizara.Takodjer, ima je i u knjiznicama za posudbu pa,probaj je pronaci.
Posto bi voljela zdravu dohranu djetetu davati mislim da ce te ova knjiga veoma razveseliti jer daje lijepe smjernice kako i sa cime je najbolje zapoceti .Mahm,najbolje da nekako dodjesh do tog naslova jer zaista je kvalitetna knjiga!
U njoj se pise i o kravljem mlijeku,te svim nedostacima i stetnostima njegovog davanja djetetu..
Ako mislish da bi trebala neke dodatke uzimati mogu ti preporuciti Zelenu magmu.To je prah lisca mladog jecma koji sadrzi mnogo vitamina,minerala,bjelancevina i enzima.Sadrzi 11puta vise kalcija od mlijeka,5puta vise zeljeza od spinata,4puta vise vitamina B1 nego psenica,7puta vise vitamina C nego narance i pravo bogatstvo vitamina B12.Takodjer sadrzi visoku koncentraciju magnezija i zeljeza te slozenih secera i enzima.Pa sto cekash?
Ja je vec dosta dugo pijem i veoma sam zadovoljna
Mozes je kupiti u prahu ili u tabletama.Bolje ti je u tabletama jer ima veoma jak okus,pa ti mozda ne bude ugodno piti taj prah,razmucen u vodi.
E,i probaj natji vjezbe 5Tibetanaca(mislim da ima na netu),nakon njih te netje vise nista boliti.
lijepi pozdrav
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma