Pozdrav svim dragim trudnicama.
Ja sam imala slučaj sa krvarenjem u prvoj trudnoći, prokrvarila sam pred kraj prvog tromjesječja, to sam pripisala stresu na poslu i doma pošto sam naknadno pročitala da stres uzrokuje smanjena dotok krvi u posteljicu, sve u svemu mirovala sam i koristila dabrostone vaginalete i sve se dosta brzo smirilo, u roku nekih tjedan dana.
E sada druga trudnoća, nisam imala nikakve probleme i sve je divno prolazilo do 12 tj. kada sam ujutro na papiru nakon brisanja vidjela tamno crvenu krv , otišla na hitnu, sa bebom sve ok, dobila spazmex tbl. zbog laganih grčeva i mirovanje, a u glavi mi prolazi o ne, povijest se ponavlja

. Za dva dana idem na kontrolu, hvala bogu sve se smirilo i ako me još uvijek uhvati strah da ću prokrvariti.
Ovaj put nisam bila pod stresom pošto sam na GO i doma je sve 5 a mislim da su uzrok ovom krvarenju nesputani spolni odnosi, trebali smo biti nježniji a ja se povodila onim da sex ne može štetiti bebici.
Ovo pišem za utjehu svim trudnicama , da vide da sve može biti uredu, pošto su i meni psihički pomogli postovi sa sretnim završetkom.