Quote Originally Posted by Neli View Post
agice...kod mene prošle godine missed ab.

ova trudnoća je s 4 tjedna i 5 dana krenula s krvarenjem, najprije svježa krv, a onda smećkasti iscjedak. i vukla sam ga preko mjesec dana!
bio je hematom, strogo sam mirovala i trošila utrogestane 3x2 i eto me danas u 15. tjednu!

takav iscjedak nije tako rijedak slučaj i nemoj odveć paničariti jer ne činiš dobro svojoj bebici time. pokušaj što više mirovati (u krevetu!) i biti disciplinirana s tom hormonskom terapijom i ja vjerujem da će sve biti super.

u kojem si tjednu?
I kod mene je bila ista stvar prokrvarila prvi put sviježa krv u 6 tjednu trudnoće, krvarenje trajalo 1 dan a nakon toga samo nekih 6-7 dana smeđkasti iscjedak. Drugi put prokrvarila u 9 tjednu i to jako, jako uz ispadanje ogromnih ugrušaka iz mene. Krvarenje trajlo 1 dan otkriven veliki hematom veličine 6,5 cm. strogo ležanje od toga 20 dana u bolnici a osatak već 3 tjedna kući ležim. I dalje ima smeđkastog iscjedka ali dr kaže da je to ok da se stara krv čisti i smanjuje se hematom. Na kontroli prije 10 dana hematom se smanjio sa 6,5 cm na 3 cm a beba lijepo napreduje i sada smo u 15 tjednu. Nadam se da će na sljedećom pregledu hematomu biti definitivno goodbay. Cijelo vrijeme sam koristila utrogestan 3*2 vaginalno i ujutro i navečer po jedan apaurin od 2 mg. Ležala strogo i hvala Bogu moja bebica je ok, kako je moglo biti .A još kod mene je IVF trudnoća.

Zato draga odmaraj se što više i utzimaj terapiju taj tamno smeđkasti iscjedak i nije tako loša stvar to izlazi stara krv, bitno je da nema sviježe krvi. Pazi se.