-
Drage moje,
evo dođoh pogledati što ima, malo mi je teško zaći na forum jer me sve podsjeća na nešto što sam izgubila. Jučer je bilo točno mjesec dana od spontamog, odnosno zadržanog pobačaja. Čini mi se da je najbolje svaku sumnju provjeriti zbog vlastitog psihićkog mira, a što će utjecati na cjelokpunu psiho-fizičku situaciju. U prvoj trudnoći koja je, Bogu hvala, dobro završila pojavila mi se točkoca krvi na gačicama, i odmah sam zvala ginekologa, na sreću mogu ga nazvati, i on mi je samo rekao da odem u prvu apoteku i odmah uzmem progesteron i strogo mirujem. Nakon toga sam trebala vidjeti da li će se krvarenje nastaviti li stati, da nije stalo trebala sam doći sutradan k njemu na pregled. Koliko sam shvatila progesteron ne može škoditi, kao ni mirovanje. Na sreću to je odmah prestalo i ostatak trudnoće uz neke probleme s tahikardijama je prošao u redu. No druga trudnoća od početka je bila praćena smeđim iscjedkom dok još nisam znala da sam trudna. Imala sam mjesečnicu i razmišljala sam otići dokotru da vidim zašto imam iscjedak. Ostatak sam napisala. Uglavnom, u razgovoru sa ginekolozima rečeno mi je da krvarenje je učestalo u prvih 12 tjedana koja su najkritičnija, ali da dio tih trudnoća isto tako u tom periodu završi nesretno, što se meni desilo, No, svako krvarenje ne mora imati ovakav završetak. Krvarenja koja brzo stanu mi se čine prema osobnom iskustvu manje opasnim, dok kod dugotrajnih treba stvarno poduzeti sve što je moguće da se ono spriječi (strogo mirovanje, premda je ako imate još jedno dijete koje je pri tome vlro malo teško, ali treba tražiti pomoć i malo si olakšati i progesteron). Držite se i nadam se da će s Vašim bebicama i Vama biti sve dobro, želim Vam lijepu i bezbrižnu trudnoću...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma