Pokazuje rezultate 1 do 50 od 298

Tema: smeđi iscjedak, krvarenje i duphaston tablete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo moj dragi je otišao danas do mog ginekologa pošto mi je pregled tek za 10 dana i rekao mu kako još krvarim a i stomak me je poceo dolje boliti zadnja 3 dana,što prije nije bilo...pa sutra u 8 idem na pregled da vidi dal je još uvijek sve ok sa bebom...jer kao bol u stomaku nije dobar znak držite nam fige...a i to mi nije jasno od čega krvarim,vama su svima rekli i u vecini slucajeva je hematom...meni nitko ništa nije rekao a i u bolnici sam ležala i radila sve moguce pretrage,cudno mi je da neznaju od čega....hmmm

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nya prvotno napisa Vidi poruku
    evo moj dragi je otišao danas do mog ginekologa pošto mi je pregled tek za 10 dana i rekao mu kako još krvarim a i stomak me je poceo dolje boliti zadnja 3 dana,što prije nije bilo...pa sutra u 8 idem na pregled da vidi dal je još uvijek sve ok sa bebom...jer kao bol u stomaku nije dobar znak držite nam fige...a i to mi nije jasno od čega krvarim,vama su svima rekli i u vecini slucajeva je hematom...meni nitko ništa nije rekao a i u bolnici sam ležala i radila sve moguce pretrage,cudno mi je da neznaju od čega....hmmm
    bitno da si pod nadzorom doktora, nemoj sebe mučiti, zašto i kako. Ako te previše boli stomak, onako kao da ćeš dobiti menstruaciju to nije dobar znak. Nadam se da će sve biti dobro, pozitivno misli.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo curke, čitam vas već par dana pa da vam se pridružim. radila sam test prije 5 dana (na 30 dc) i bio je pozitivan. Nakon dva dana sam ponovo radila test u kasno poslije podne pa je bio negativan (možda zato jer nisam ujutro radila makar je na njemu pisalo da može u bilo koje doba dana). Mengu još nisam dobila ali zato od prije dva dana imam smećkasti iscjedak na tolet papiru kad se obrišem, i primjetila sam da kad radim neki fizički posao (npr. perem pod, usisavam) ili brzo hodam, trčim na tramvaj .. da mi procuri iscjedak jače. Kad mirujem kao sada npr. nema iscjetka, samo mrvicu na papiru. Ja se nadam da je trudnoća, jer inače nikad nisam mengu dobila kasnije od 30-tog dc , uvijek mi je sve uredno i nemam problema sa upalama. Koliko dugo ste vi imale takav iscjedak dok niste počele pite te utriće, i duphastone? Znači ja to imam već 3 dana i ne pijem ništa osim folne, jer tek sutra idem prvi put ginekologu popodne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •