-
evo mene sa pregleda...uhhhh....sve je u redu sa bebom....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii 
srce kuca,ima 16 cm...jako velika mi se cini...luduje u stomaku,radi kolutove,maše rukama i nogama.....meni je danas 12t+6...nisam znala da ce sve to vec tako izgledat....ugl.ustvrdili smo da je sa bebačem sve super,srce ljepo kuca,luduje,kralježnica mu je ok...eto...
ali opet mi je misterij ostao šta je samonom....nezna se zašto još krvarim...reko je ginekolog da niti ne želi ic prckati da nebi izazvao vece krvarenje pa tek onda može doci do problema...a i rekao mi je da je ili cist,ili hematom ili nešto trece...a šta god da je da je ucinak isti,mirovanje,tablete i to je to...tako da mi nije ni htio ic prckati...jer pošto sam imala ono obilno krvarenje da mi je sve to dolje još sviježe pa je bolje pustiti da se samo povuce...premda opet nezam šta 
idnom...da gledala sam otpusno pismo...a vode me pod prijeteči abortus...tako da nemam blage veze...
al dobro ajde,sada sam puno mirnija kada znam da je sa bebom sve u redu....uh,malo bolje se diše 
31.opet imam pregled pa cemo vidijeti kako,šta dalje...do tada....LEŽANJEEEEEEEE
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma