Htjela bi malo dignuti ovu temu, nije najsretnija ali izgleda da se događa jako velikom broju žena Pred mjesec dana sam imala missed abortion, bebica se prestala razvijati u 9. tjednu, tek nakon dva tjedna sam počela dobivati smeđi iscjedak, bila na pregledu i poslana odmah na kiretažu. S obzirom da živimo u Njemačkoj, tu izbjegavaju invazivne postupke, pa sam odmah drugi dan završila na vakuumu, opća anestezija, bez bolova, bez ikakve terapije. Nakon tjedan dana pregled, ginica mi rekla da sam fizički kao da se ništa nije desilo, savršeno zdrava. Moram priznati da mi je taj dio bio lakši, ali psihički... Slomljena. Imamo dečka od 2,5 godine pa nemam puno vremena za razmišljanje i presretna sam što imamo njega, ali smo jako htjeli drugu bebicu... Sad me zanima, kakva su vaša iskustva sa psihičkim oporavkom, nakon koliko ste ponovno pokušale ostati opet trudne? Negdje sam čitala da je plodnost povišena u prvih par mjeseci nakon spontanog, koliko je pametno uopće odmah nakon kiretaže ostati trudna?