-
pre svega pozdrav za sve na ovoj temi foruma.Moj problem je sledeci.Imam redovne cikluse 28 dana,5 danatraje menstruacija.zadnja mi je bila 12.10.,ovulacija po merenju bazalne 24.10,a odnos 21.10.Radimo na tome da nam rode donesu lepe vesti.Posle toga sam poela da osecam neke simptome i 2.1*21 ,dan ciklusa,8 od ovulacije sam primetila braon iscedak na vesu.Periodicno se pojavljivao u toku dana,Zatim nista.Sledeceg dana sveza krv u naletima pa zatisje.Kako je rano ya testove ,uzela sa utrogestan uz konsultaciju sa prijateljicom koja je farmaceut.I to krvarenje je stalo.i dalje su simptomi prisutni,sto je neobicno ako je normalna uranjena menstracija.Imam temperaturu 37.oo,37 ,2 od dana ovulacije koja ne pada.Moje pitanje je da li utrogstam moze da utice na zaustavljanje menstralnog ciklusa ili deluje samo u slucaju implemetacijskog kod trudnoce.Takodje me zanima,u slucaju biohemijskog pobacaja,kada simptomi trudnoce prestaju?Test cu uraditi oko 10.11, nakon ocekivanog termina za mengu(8.11).Iscitavanjem postova primetila sam da su yene i pored obilnog krvarenja uspele da odrze trudnocu,tj ispostavilo se da su u drugom stanju.Hvala unapred,zaista brinem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma