-
Cure, molim pomoc, bar neko ko je imao slicno iskustvo...
Trudnoca 13 +5 , prije 8 dana bila na dva pregleda, sve je uredu, bebica i sve kako treba bit da bi mi se drugi dan nakon tih pregleda pojavilo smedi iscjedak, ali toliko malo da tek kad se obrisem papirom.Kroz subotu je bilo tako malo smedkasto, malo crveno tj. vise rozo nego crveno ko niti ali zbilja malo.Do drugog dana nista i onda popodne opet crveni trag tek kad se obrisem, kasnije smedi..Odem u Petrovu na hitnu da bi mi rekli da nije nista, da je sve uredu da nema krvarenja samo mali trag smedega, nema hematoma, s bebicom sve ok, zatvorena i poslali me kuci bez terapije.Nakon toga se taj smedi iscjedak nastavio i u ut. odem do svoje doktorice da mi duphaston 3×1 , normabel zbog bolova u ledima i mirovanje.Da bi odkako sam pocela pit duphaston krenulo onako svjeza krv, mislim nije toga puno, kad se obrisem papirom, i ne svaki put i vise je onako rozi tragic pomjesan sa sluzi nego crveno ali svejedno, nemam mira.Moj doktor u Petrovoj se vraca tek drugi tjedan i tek u pon. idem kod njega a do tada cu prosvikat.Ostali doktori to ne uzimaju kao pod problem nego jedino ako bas pocne curit jako krv da dodem.Dali se ikome dogodilo da mu ni uz duphaston nije prestajalo krvarenje a nije se niti pojacavala, kao da ga ni ne pijem.Ostalih bolova nemam
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma