-
Dobar dan
Nova sam ovdje , već sam pregledala cijeli google puna mi glava.
Ovo mi je druga trudnoća nakon 7 godina, prva je bila bez ikakvih smetnji pa sam od krvarenja van sebe pa molim za savjete...
Bila sam prije 2 dana na prvom uzv i fetus je 2 cm, i naručila me ponovo za 7 dana. istu večer sam imala odnos kao i svaki dan, međutim jučer ujutro mi se pojavila svježa krv na gaćama, sva sreća ginekologica mi je radila.
na ultrazvuku mi je rekla da se vide otkucaji, ali da se imam nekoliko hematoma, i prepisala mi duphaston tbl 2x1, i kontrola iduću srijedu po ranijem dogovoru.
I da naravno bez odnosa, ja sam ju pitala da li je potrebno mirovanje na što mi je rekla da nije potrebno samo bez odnosa.
Danas mi je drugi dan, popila 3 tbl a ja i dalje imam crveno svježu krv na dnevnom ulošku, nije obilna ali stalno je svježa i prisutna.
koja su vaša iskustva s time, da li je normalno da i dalje isto imam , koliko dugo bi to trebalo tako biti?
Jučer sam duže sjedila i nije mi pasalo, neka neugoda u donjem dijelu trnuha, ali bolove ili nešto slično nemama, samo jako veliki strah
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma