-
Udarac u usta, pomaknut zubic
Curka 33 mj se u subotu potepla i lupila zubima u drveni rub stolice. nije bilo krvi, ni traume izvana na usnici, samo jak plac i nakon cca 20 min kad je dala da pogledam gornja lijeva jedinica bila je pomaknuta unatrag za cca 3 mm. odlazimo na maksilofacijalnu kirurgiju, tamo dezurni samo pogleda i kaze nek ostane tako da cuva mjesto. nakon cca 2 sat ona je to malo zaboravila i uzela zivotinsko carstvo koje je prije pada ostavila na stolu, zagrizla je i dogodila se spontana reparacija. zubic se vratio na svoje mjesto, bilo je krvi.
zvala sam u pon. naseg stomatologa koji kaze dobro da se zagrizom vratio zubic na mjesto( znam da smo joj ga mi ili ovi na kirurgiji trebali vratit).
zubno meso se vratilo, zubic stoji na mjestu, jos nije potamnio,vidno se ne klima. ono sto me muci je njeno odijanje hrane. ono sto je zlicom(juha bez iceg,griz)jos i nekako pojede uz nagovaranje, al naprimjer ne zeli zvakati ni sredinu kruha ni izgnjecenu bananu. zanima me jel imao neko takvo iskustvo i koliko dugo treba da opet pocne zvakati. ne zelim je voditi ponovo kod stomatologa da bi dobila odgovor to je trauma mora proci neko vrijeme dok bol prestane, a opet ne zelim da se dijete pati jos neznam koliko dugo ako je boli i ako joj se moze nekako pomoci. moze li ustvari tu stomatolog ista i pomoci ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma