Stranica 26 od 64 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 3175

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam ljubimorna na sve koji kažu da ih nikada ne boli glava ( osim kada malo više vire u čašu). Navikla sam živjeti sa glavoboljama i migrenskim i tenzijskim, dosta patim kod promjena vremena kao recimo sada kada se vrijeme ne može odlučiti hoće li biti lijepo ili će padati sjekire sa neba, pa je jedan dan vani 20 i šetamo u kratkim rukavima, a drugi dan je -5 i razbacujemo snijeg po dvorištu.
    Vid kao takav mi je Ok, imam naočale za komp, TV i čitanje ali je dioptrija samo 0,5. Ali, naravno da postoji onaj ali, prema nekoj pretrazi su zaključili da imam problema sa perifernim vidom i na tome je ostalo, nitko nikada nije dalje potezao to pitanje. Neurolog kaže da to nema veze sa glavom, osim kod napadaja jer valjda manje krvi stiže u mozak pa se tu reflektira. Čekam pregled 18. kod fizijatrice pa da vidim što će reći na ovo, ali probati ću tražiti da me pošalje na neke detaljnije pretrage u vezi tog mog rascijepa ako ih sama ne zatraži. Ono što mi se ne sviđa je to da me leđa trenutno jako gnjave i to tek nakon vježbi na koje sam išla po zahtjevu fizijatrice ( vježbi za vrat i ramena), prije toga je neko vrijeme bilo mirno sa leđima, jedino me je znala zafrkavati desni kuk i noga, ne baš bol, već neka nelagoda kada se opuštam navećer dok ležim.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

prije nego se uputim po uputnicu za dermatologa....
    vec nekoliko mjeseci na gornjoj strani desne sake, izmedju 1. i 2. metakarpalne kosti imam malu crvenu tockicu (promjera 0,5mm) i oko nje podrucje svjetlije koze (promjera cca 7mm). to se posebno vidi kad mi se koza zacrveni, taj dio ostane potpuno bijel. ideje?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Imam i ja jedno pitanje, curki (5,5 g.) smo vadili krv za predviđeni zahvat pod anestezijom i vidla sam da joj je Kalij na donjoj granici (znači točno onaj iznos na donjoj granici, ne znam sad točno kolko, nemam nalaz kod sebe) pa me zanima uzrok manjka kalija i kako ga nadoknaditi prirodnim putem (nije baš ljubitelj banana i paradajza, a kolko znam tu ga ima najviše)-

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

http://www.building-body.com/Kalij.html

ovdje su namirnice bogate kalijem

Znam da su mene šopali suhim marelicama jer su mi se nakon nekog vremena banane toliko zamjerile da ih još i sada rijetko jedem.
    Posljednje uređivanje od zibba : 05.04.2013. at 15:38

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zibba hvala!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma nema frke, ako mogu pomoći.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jučer sam bila na kontrolnom pregledu kod ginekologa, 16+3 sam, zbog pojačanog bijelog iscjetka mi je prepisao Rojazol vaginalete i Lactogyn kapsule. Dao mi je da uputnicu da urin odnesem na mikrobiologiju. I tek sinoć kad sam stavila prvu vaginaletu mi je palo na pamet, da sam možda prvo trebala urin ujutro odnjeti na mikrobiologiju. E sad, zvala sam mikrobiologiju i oni su rekli neka sad završim s vaginaletama pa da onda donesem uzorak. Ali što je s Lactogynom? Njega trebam piti 14 dana, da li i on smeta? Ili da napravim pauzu od 2 dana nakon što završim s vaginaletama?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lactogyn oralne kapsule ne smetaju za urinokulturu.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Lactogyn oralne kapsule ne smetaju za urinokulturu.
    Hvala.

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav
    Imam pitanje...koliko realno može naštetiti 1-2 popijene tablete? Konkretno, prijateljica je popila Actifed za prehladu ( mislim da su u pitanju ukupno 2 tablete) a sad je 14. tjedan. Negdje je pročitala da je potreban oprez u prvom tromjesječju, pa je pomislila da u drugom može. Međutim poslije se ipak prepala, pa pošto zna da ja visim po trudničkim forumima, zamolila me je da probam nešto saznati. Hajde ako netko zna nek mi molim vas odgovori....hvala

Ps.
    Na slijedećem pregledu je tek u 17. tjednu pa ne može pitati svog dr jer mu nema mob

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo samo da odgovorim na svoje pitanje, ako će kome trebati. Lordoza i skleroza su najvjerojatnije uslijed trudnoća, skolioza zbog upravo ustanovljenog platfusa ( moram hitno po neke uloške), rascijep je urođena mana, tko zna kakve probleme može stvarati, ali se zna da booooooliiiiii kao ludo kada počne. Glavobolje mi mogu biti uzrokovane i cervikalnom kralježnicom što svi znaju, ali i lumbalni i sakralni dio mogu stvarati velike probleme na neurološkom planu i izazivati migrene. Dobila još jednu turu vježbanja, preporuku za plivanje, što više leđno, čekam kontrolu neurologa da vidim što će reći na nalaze.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imam jedno pitanje u vezi ječmenca.Izbacilo mi je u pretražniku i ovu temu al da ne iščitavam sad sve,ako netko zna molim pomoć.
    Suprugu se prije dva,tri dana pojavilo crvenilo s bijelim središtem na doljnjem kapku.Jučer mu je jako oteklo sve,središta više nema.Jako ga boli.
    E sad.Svud čitam različito,neko tretira kamilicom,neko veli nikako kamilica.Pa hladni oblozi,pa suhi vruči.Neko ide doktoru,neko veli da mu masti nisu ništa pomogle i da jednostavno mora dozrijeti i proči..
    Trenutno se ne vidi nikakvo žarište,cijeli doljnji kapak je jednako otečeni,debeli.
    Kaj raditi?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ako se ne varam, to je virusna infekcija. Ja sam išla kod doktora za to.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje u vezi ječmenca.Izbacilo mi je u pretražniku i ovu temu al da ne iščitavam sad sve,ako netko zna molim pomoć.
    Suprugu se prije dva,tri dana pojavilo crvenilo s bijelim središtem na doljnjem kapku.Jučer mu je jako oteklo sve,središta više nema.Jako ga boli.
    E sad.Svud čitam različito,neko tretira kamilicom,neko veli nikako kamilica.Pa hladni oblozi,pa suhi vruči.Neko ide doktoru,neko veli da mu masti nisu ništa pomogle i da jednostavno mora dozrijeti i proči..
    Trenutno se ne vidi nikakvo žarište,cijeli doljnji kapak je jednako otečeni,debeli.
    Kaj raditi?
    kamilica - ni slučajno! može dobiti gadnu alergijsku reakciju.
    terapija za ječmenac je sljedeća: suhi topli oblozi nekoliko puta dnevno (ugrijati gazu peglom ili fenom) i kortikosteriodno-antibiotska mast 3-4x dnavno (Maxitrol, Tobradex - ne vjerujem da će ti ju dati u apoteci bez liječničke preporuke). ako ne prolazi na tu terapiju kroz 10-ak dana onda se vjerovatno niti neće povući nego će biti potrebna incizija.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a možda se zameril kojoj trudnici?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A može biti Jelena
    Mislim da imamo Maxitrol doma,ali danas zgleda tak grozno da nek samo radije ode posle posla k doktorici.Ispupčilo mu se žarište,ajme koja kvrga i oteklina,sad me strah s ičim dirat.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni se ovo godinama dogadja- ne pridodajem tome neku vaznost- al bas me zanima sto je to:
    U peti osjetim bol, kao bockanje iglom, a istodobno u uhu osjetim skripanje (zvuk slican hodanju po skripavom tavanu). Bol u peti i skripanje u usima je totalno uskladjeno - u sekundu, vremenom i intezitetom. Kad promasiram petu bol i skripanje nestanu.

Nadam se da pitanje nije za psihijatra

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kaj raditi?
    Kamilica je zakon za umiriti svako crvenilo oka. Meni duugogodišnja pomoć. Naravno, kad su simptomi jaki, treba ići po lijekove.

No, za prvu pomoć, skuhati blagu kamilicu (bez šećera), ohladiti do mlakoga, natopiti sterilnu gazu i prisloniti na zatvoreno oko. Ako se nema sterilne gaze, treba ispeglati vrućom peglom gazu ili platnenu maramicu. Držati koju minutu dok je ugodan osjećaj. Nema alergije na kamilicu preko kože. Ma, alergija na kamilicu je rjeđa od jack pota, a korisnost kamilice nemjerljiva.

Čak i alternativci ju hvale maksimalno
    http://www.alternativa-za-vas.com/in...ticle/kamilica

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kamilica je zakon za umiriti svako crvenilo oka. Meni duugogodišnja pomoć. Naravno, kad su simptomi jaki, treba ići po lijekove.

No, za prvu pomoć, skuhati blagu kamilicu (bez šećera), ohladiti do mlakoga, natopiti sterilnu gazu i prisloniti na zatvoreno oko. Ako se nema sterilne gaze, treba ispeglati vrućom peglom gazu ili platnenu maramicu. Držati koju minutu dok je ugodan osjećaj. Nema alergije na kamilicu preko kože. Ma, alergija na kamilicu je rjeđa od jack pota, a korisnost kamilice nemjerljiva.

Čak i alternativci ju hvale maksimalno
    http://www.alternativa-za-vas.com/in...ticle/kamilica
    Hvala Beti Eto,na kraju je moral k doktorici,pojavila su mu se dva ječmenca jedan blizu drugoga,s kamilicom se nismo usudili zbog svakojakih mišljenja...dobil je kapi i mast Tobrex 3x1,pukli su nakon jednog dana mazanja.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

može li mi netko pojasnit što znači dijagnoza diskarioza?
    hvala
    Posljednje uređivanje od tina55 : 29.05.2013. at 14:12

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zbog nezgodacije, prije cca 2 tjedna su mi na hitnoj kirurgiji morali isčupati nokat na prstu ruke. Rana dobro zarasta, prst već neko vrijeme ne boli ako ga ne diram, međutim popodne je počeo malo boliti. Čini mi se da je rana čista pa sam zabrinuta zbog te lagane boli. Prst je većinu dana zamotan, kad je odmotan jako pazim. Sprejam Octeniseptom, večeras sam ga isprala hidrogenom, previjam sterilnom gazom.

Zanima me postoji li mogućnost da se prst (rana) upali uz sve navedene mjere nakon toliko dana? Malo me strah, jer moja dr. sutra ne radi (prekosutra ima zamjenu), a na hitnu mi se ne ide (naravno da ću otići ako bol postane jača).

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    može li mi netko pojasnit što znači dijagnoza diskarioza?
    hvala
    Zar ti nije ginekolog objasnio? No, ako nije ništa rekao, vjerojatno znači da je laganog stupnja. Da li te je naručio na ponavljanje papa testa? Ima li šifra na nalazu? Piše li IIIb ili CIN.?

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Zbog nezgodacije, prije cca 2 tjedna su mi na hitnoj kirurgiji morali isčupati nokat na prstu ruke. Rana dobro zarasta, prst već neko vrijeme ne boli ako ga ne diram, međutim popodne je počeo malo boliti. Čini mi se da je rana čista pa sam zabrinuta zbog te lagane boli. Prst je većinu dana zamotan, kad je odmotan jako pazim. Sprejam Octeniseptom, večeras sam ga isprala hidrogenom, previjam sterilnom gazom.

Zanima me postoji li mogućnost da se prst (rana) upali uz sve navedene mjere nakon toliko dana? Malo me strah, jer moja dr. sutra ne radi (prekosutra ima zamjenu), a na hitnu mi se ne ide (naravno da ću otići ako bol postane jača).
    iza hidrogena obavezno alkohol ili fiziološka tekućina, hidrogen ne smije ostati na rani zadnji....
    možeš namakati u hipermanganu po danu....

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ardnas, hvala ti puno Iza hidrogena sam nasprejala Octeniseptom, danas ću isprati fiziološkom. Razmislit ću o hipermanganu.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zar ti nije ginekolog objasnio? No, ako nije ništa rekao, vjerojatno znači da je laganog stupnja. Da li te je naručio na ponavljanje papa testa? Ima li šifra na nalazu? Piše li IIIb ili CIN.?
    radi se o citologiji urina
    daljnja uputa je na nalazu: redovita kontrola
    Posljednje uređivanje od tina55 : 30.05.2013. at 10:17

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

To je dobro, kad je samo redovita kontrola. Bio to cervikalni bris ili urološki nalaz. Ali, ja bih pitala da mi točno kažu.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sutra kod doktorice, drugi tjedan ćemo još privatno provjeriti kod urologa (vidim da preporučaju Urocentar, jesu li dobri?)
    samo jučer smo promašili smjenu kod doktorice, a danas je praznik pa sam htjela pitati, ako netko nešto zna

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Molim ako netko zna dali ovaj nalaz brisa zahtjeva lječenje.
    U direktnom mikroskopskom preparatu nađeno je >10 polimorfonukleara po jednom vidnom polju.U kulturi nisu porasli patogeni mikroorganizmi.
    Čekam još neke nalaze pa sam mislila sa svime time otiči kod doktora.
    Sad me brine dali bi ipak s ovim morala ići prije.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bris čega?
    nađeni su leukociti, ali nisu nađene bakterije

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vaginalni bris,pardon.
    Moguče da su to onda zaostaci neke upale?
    Bris je uziman mjesec i pol nakon spontanog.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pitane ako netko zna.
    U jednom razredu je potvrđen hripavac, i djeci je dana profilaksa čini mi se azithromycin.
    E sada, dolazimo do onoga što mene zanima, majka ne daje djetetu profilaksu jer misli da je bespotrebna, ali je dovela dijete među drugu djecu, istina na otvorenom ali ipak.
    Koliko su bila ugrožena moja djeca?

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kupila sam 3% hidrogen za njegu pupka. Međutim, čini mi se da je zakuhao?! Bočica (plastična) je nabubrila, izbacila je djelomično čep, a kad sam otvorila bočicu napravila je sličan zvuk kako i Coca Cola kad je otvorite. Na pakiranju piše: Čuvanje do 15 stupnjeva C., a ja se toga nisam pridržavala, sobna temperatura je trenutno viša .

Dva pitanja: da li sve ovo znači da moram kupiti novi hidrogen? I da li hidrogen treba čuvati u frižideru (nemam prostoriju u stanu u kojoj mi je 15 stupnjeva po ljeti)?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a šta ne kupiš onaj octanisept u spreju on ne mora biti na tako hladno i jednostavnije je za primjenu

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nama su patronažne na tečaju rekle hidrogen, a octenisept samo po preporuci patronažne (koja dolazi doma pa procjeni da treba) ili pedijatra?!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma baci ga (hm, kako ne zakuha onaj 6-9-12% za kosu? )

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila sam 3% hidrogen za njegu pupka. Međutim, čini mi se da je zakuhao?! Bočica (plastična) je nabubrila, izbacila je djelomično čep, a kad sam otvorila bočicu napravila je sličan zvuk kako i Coca Cola kad je otvorite. Na pakiranju piše: Čuvanje do 15 stupnjeva C., a ja se toga nisam pridržavala, sobna temperatura je trenutno viša .

Dva pitanja: da li sve ovo znači da moram kupiti novi hidrogen? I da li hidrogen treba čuvati u frižideru (nemam prostoriju u stanu u kojoj mi je 15 stupnjeva po ljeti)?

Hidrogen ni ne smije biti u plastičnoj bočici, nego u tamnoj staklenoj, i čuva se u frižideru.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pa damn it, kako ga onda prodaju u plastičnoj, prozirnoj bočici...nije problem kupiti drugi, ali me baš ljuti takvo neodgovorno ponašanje .

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma slobodno to baci i koristi octanisept! Naspricaj oko pupka, i zamotaj ga sterilnom gazicom i to je to! Ako koristis ipak hidrogen isperi ga s fizioloskom poslje!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ovo je skroz neka druga metoda od one koju promoviraju patronažne u Rijeci - kod njih je u igri hidrogen i puštanje pupka da se suši na zraku, bez motanja i pokrivanja . Koje ludilo .

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Pitane ako netko zna.
    U jednom razredu je potvrđen hripavac, i djeci je dana profilaksa čini mi se azithromycin.
    E sada, dolazimo do onoga što mene zanima, majka ne daje djetetu profilaksu jer misli da je bespotrebna, ali je dovela dijete među drugu djecu, istina na otvorenom ali ipak.
    Koliko su bila ugrožena moja djeca?
    Ne znam, ali samo da ti dam podršku. Mislim da bih popi...la da se netko tako neodgovorno ponaša u krugu moje djece. Bila profilaksa bespotrebna ili ne ( iako ja mislim da je potrebna), treba učiniti najbolje što se u datom trenutku može da bi sva djeca bila zaštićena.
    Da li su cjepljeni? A to dijete kod kojega je potvrđen hripavac, znaš li da li je i ono cijepljeno?

Nadam se da ste svi zdravi.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je skroz neka druga metoda od one koju promoviraju patronažne u Rijeci - kod njih je u igri hidrogen i puštanje pupka da se suši na zraku, bez motanja i pokrivanja . Koje ludilo .
    nama su baš patronažne savjetovale octanisept a i tebi će dobro doći ako budeš imala ranu od epi. lakše je pošpricati nego s vaticom čistiti

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hm, kupiti octanisept ili ne, pitanje je sad? Ako ga ne kupim, možda izbjegnem epi (sudba odredi da epi ne rade onima koji nemaju octanisept doma )? Joooj, cure moje, pukla sam. Naravno da ću kupiti i jedno i drugo, ali već sam luuuuda od čitanja cijelu trudnoću i 15 različitih mišljenja u vezi iste stvari! Može li nešto biti jednostavno? (znam, znam, i mama mi se informirala na netu , njoj je vjerojatno sve i bilo jednostavno - napravila bi kako joj pedijatar kaže i vozi miškoooo).

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Octanisept kupi - ako ne nista, bar ga je lakse "pohranjivati"
    Sad imas vremena za mozganje pa mozgas, kasnije ces to rijesavati po brzom postupku

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne znam, ali samo da ti dam podršku. Mislim da bih popi...la da se netko tako neodgovorno ponaša u krugu moje djece. Bila profilaksa bespotrebna ili ne ( iako ja mislim da je potrebna), treba učiniti najbolje što se u datom trenutku može da bi sva djeca bila zaštićena.
    Da li su cjepljeni? A to dijete kod kojega je potvrđen hripavac, znaš li da li je i ono cijepljeno?

Nadam se da ste svi zdravi.
    Bili jučer kod doktorice, pa sam usput pitala, kaže da nije problem, djeca su mi redovno cijepljena a i bili su na zraku.
    A da znaš i ja sam pop....., ali nemreš ti ljude odgajati, to su trebali roditelji.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Nemam puno vremena pa samo jedno brzinsko glupo pitanje i nadam se brzom odgovoru... Je li normalno da beba manje mokri kad se pojačano (ali stvarno pojačano) znoji? Logika mi kaže da je normalno, ali opet... s tim bebama nikad ne znaš. Imala je inače i virozicu i malo štrajkala i zubi je muče i svašta nešto... ali mislim da ipak dovoljno jede, no počela se znojiti kao sumanuta otkako je ovo zatoplilo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vaginalni bris,pardon.
    Moguče da su to onda zaostaci neke upale?
    Bris je uziman mjesec i pol nakon spontanog.
    moguće je
    i to će biti ok ako nemaš nikakve smetnje i ako je gin. nalaz i nalaz urina uredan

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam puno vremena pa samo jedno brzinsko glupo pitanje i nadam se brzom odgovoru... Je li normalno da beba manje mokri kad se pojačano (ali stvarno pojačano) znoji? Logika mi kaže da je normalno, ali opet... s tim bebama nikad ne znaš. Imala je inače i virozicu i malo štrajkala i zubi je muče i svašta nešto... ali mislim da ipak dovoljno jede, no počela se znojiti kao sumanuta otkako je ovo zatoplilo.
    Koliko manje?
    Koliko puta na dan mokri?
    Koliko je stara?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da je moguće. Moja cura pije ovih dana baš puno, a skoro ništa ne piški. Popije 3-4 dl tekućine i ne potjera je na mokrenje iduća 2 sata, a i onda to nije ne znam koliko mokraće.

Pokušaj joj češće nuditi da doji, da povuče barem koji gutljaj. Ili vodu na čašu/bocu/žlicu.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Povišeni monociti?
    Popila prvi dan prvu dozu antibiotika, a tek drugi dan smo vadili krv, sve je u granicama osim monocita'koji su povišeni. pije i fluomikan 3 puta dnevno.

Da li je ti za zabinuti se ili?

crp je 6
    Imala je za vikend temp, kašljala jako i dr čuo škripanje i s obzirom da je bilo popodne dobili smo antibioik i uputu za vađenje krvi. Inače se sve to skupa vuče dugo do sad dok je zakurila.
    Ne radi nam sad doktor pa me muči...
    Posljednje uređivanje od oka : 19.06.2013. at 13:12

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Oka, koliko ja znam, takav nalaz skupa s normalnim crp-om upucuje na virozu
    Koliko su povišeni?
    Posljednje uređivanje od LolaMo : 19.06.2013. at 13:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor