Ja sam ljubimorna na sve koji kažu da ih nikada ne boli glava ( osim kada malo više vire u čašu). Navikla sam živjeti sa glavoboljama i migrenskim i tenzijskim, dosta patim kod promjena vremena kao recimo sada kada se vrijeme ne može odlučiti hoće li biti lijepo ili će padati sjekire sa neba, pa je jedan dan vani 20 i šetamo u kratkim rukavima, a drugi dan je -5 i razbacujemo snijeg po dvorištu.
Vid kao takav mi je Ok, imam naočale za komp, TV i čitanje ali je dioptrija samo 0,5. Ali, naravno da postoji onaj ali, prema nekoj pretrazi su zaključili da imam problema sa perifernim vidom i na tome je ostalo, nitko nikada nije dalje potezao to pitanje. Neurolog kaže da to nema veze sa glavom, osim kod napadaja jer valjda manje krvi stiže u mozak pa se tu reflektira. Čekam pregled 18. kod fizijatrice pa da vidim što će reći na ovo, ali probati ću tražiti da me pošalje na neke detaljnije pretrage u vezi tog mog rascijepa ako ih sama ne zatraži. Ono što mi se ne sviđa je to da me leđa trenutno jako gnjave i to tek nakon vježbi na koje sam išla po zahtjevu fizijatrice ( vježbi za vrat i ramena), prije toga je neko vrijeme bilo mirno sa leđima, jedino me je znala zafrkavati desni kuk i noga, ne baš bol, već neka nelagoda kada se opuštam navećer dok ležim.