Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3278

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nalaz mi pokazuje niski ggt, kreatinin i natrij u krvi, ispod referentnih vrijednosti, ne značajno, ali ipak. Imam pregled popodne, ali evo zbunjena sam dok čekam.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nalaz mi pokazuje niski ggt, kreatinin i natrij u krvi, ispod referentnih vrijednosti, ne značajno, ali ipak. Imam pregled popodne, ali evo zbunjena sam dok čekam.
    GGT ti pokazuje stanje jetre, al ako je neznatno odstupanje ne mora značiti ništa ozbiljno.

Što se tiče niskog kreatinina, to najčešće ukazuje da imaš niski udio mišićne mase (vjerojatno uz niski unos proteina u organizam).
    Mislim da se definitivno trebaš pokrenut u fizičkom smislu to si i sama govorila, pogotovo sad kad fakat imaš vrijeme za sebe. Mani se serija u lijepo na to obližnje brdo, još kad bi našla društvo, to bi bilo top!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Blago niska gama i kreatinin ne znaci nista, ocekivano je da osoba s manje misicne mase ili hipotona ima nizi kreatinin.
    Sto se natrija tice treba vidjeti koliko je to "nisko" ako je blago nije dijagnosticki znacajno . Dr.ce biti pametniji jer on ima bolji uvid
    Posljednje uređivanje od sirius : 24.01.2025. at 10:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •