Evo da ispričam kak je danas prošlo u ljekarni kad sam tražila canesten vaginalete...poslije sam se u sebi smijala ali kad sam ušla nije mi baš bilo svejedno....
Naime, čim sam ušla, puna ljekarna i to sve sami muški...već se dvoumim...ali ipak stanem u red i čekam a kad ono na šalteru muški farmaceut, mladi dečko :/ ...... ajoooj, kak bum sad to izvela... u tom mojem dvoumljenju da li da čekam ili da samo izađem iz reda, došla ja na red i onak tiho jedva progovorim kaj trebam, a on me pita (a toga sam se najviše bojala) "terapiju za 3 dana ili za 1 dan?"....ahhh....kaj sad...a nikaj, velim da trebam onu za 3 dana....još me nekaj pital ali bome ga nisam čula kaj, samo sam čekala taj nesretni račun. Ali ajde super, dobila sam ih. :D
I kad plaćam, vidim krajičkom oka u drugom redu, na drugom šalteru muški na redu a farmaceut ženski, a on zatraži canesten vaginalnu kremu :shock:
Mislim si ja, o božek, pogle ovoga, došel je kupiti ženi vaginalnu kremu i nabasal na ženskog farmaceuta koja je usput i par pitanja mu postavila....ma bolje da ne razmišljam kak mu je bilo....a jadan......![]()
Uglavnom, ti naši intimni organići nam bome zadaju više brige i problema nego ugode.....
E da, poslije sam to sve ispričala MM i rekla da njega drugi put šaljem po te stvari ako hoće imati redoviti sex life, ako mogu drugi može i on, hihihi.....
![]()