ne znam je li ovome mjesto ovdje ali da ne otvaram novu temu, pa ako ima koji dermatolog ( zdravstvena mi je istekla pa ne mogu doktoru, a u Žajinoj kažu da moram pričekati na nju bar još 15 dana)...
uglavnom prije skoro mjesec dana počelo me svrbiti u predjelu ispod ruke kod obiju dojki, izbili su mi okrugli crveni flekovi i par kao ma nije prišteva ali takvog nekakvog oblika, počelo me svrbiti i u predjelu vrata tj. stražnjeg dijela glave-kose.....ali prvi plik mi se pojavio u predjelu prepona( mislila sam da je od depilacije, ali on još uvijek tamo stoji)....
Pomislila sam na psorijazu ili seboreju.....ne prolazi....nisam mjenjala ni kremu za tijelo, ni gel za tuširanje....pod stresom sam konstantno više od 8 godina ali u poslijedne 2 od kada sam rodila jako...ne spavam jer mi mala doji svaki 20 min. i tako prekida san, da ne uspijem odspavati ni 3 sata u komadu-NIKAD, sav posao u kući je na meni, ne stignem jesti ( ali kile ne padaju, a beba nekad neće ništa jesti osim sike i tako doji više sada s 2g nego kada je bila dojenče!!!!!!)

Uglavnom vidjela sam psorijazu kod kolegice na poslu i ne mogu reći da je moje tako veliko ili da se tako jako peruta( koprivnjača nije jer sam ju imala prije 3,5 g nakon strašnog stresa pa sam završila na hitnoj na injekcijama jer su mislili da je alergija na sunce-što nije bilo moguće jer se ja ne sunčam i ne podnosim izležavanje na plaži)

Fleka je okruglog neke i nepravilnog oblika, crvene, lagano smećkaste kao da se suše, kao kada se opržiš pa poslije opeklina smeđi, malo se perutaju, svrbe, ne prolaze.....nadam se da nije prenosno......i ne vjerujem da je zbog grudnjaka.....