Jako sam znatiželjan: je li još netko (kao ja) ima dojam da su "školski liječnici" jedna potpuno izlišna služba koju bez veze plaćamo a pod dragim Bogom ne dobijemo baš ništa zauzvrat.
Pitanje forumašicama medicinske struke: koja je dodana vrijednost koju školski liječnici donose zdravlju naše djece? (a da to isto obiteljski liječnici prije njih već nisu obavili puno bolje)

Obrazloženje:
Koliko sam imao prilike vidjeti, baš sve što ti ljudi rade je već obavio netko drugi i puno bolje, a da ne spominjem i na etički puno ispravniji način. Ako je cijepljenje njihova svrha - big deal, svaka ordinacija obiteljske medicine to isto radi. Ako je psihologija, tu su apsolutno izgubljeni slučaj, a vjerojatno za to nisu ni školovani ni ovlašteni.

Mislim da je "školska medicina" potpuno izlišna karika zdravstvenog sustava koja samo parazitira i ne donosi apsolutno nikakvu dodanu vrijednost niti zdravstvenom sustavu niti ljudima koji ih plaćaju. SVE što ti ljudi rade je isključivo bespotrebno maltretiranje djece i roditelja, a sve postupke koje nude netko drugi radi puno bolje i s više motivacije.

PS. svjedočio sam "cijepljenju" jedne djevojčice s DT u jedno rame i polio u drugo, otprilike 1 minutu nakon vađenja cjepiva iz frižidera.