-
Evo i meni treba pomoć.
Jučer smo otišli sa bebacem u Vinogradsku u hitnu ambulantu, s obzirom na temperaturu treći dan, taj dan(jučer) ujutro 39,1, da ga pogledaju, izvade krv...urin itd... Uz temperaturu još mu samo nos curi, već duže vrijeme (5 dana curi,pa par dana ne, pa opet isto). Doktorica ga pregledala, sve ok, čekajući nalaze obavili i ORL pregled, sve ok. Samo kapati nos. Kad su došli nalazi, otišli ponovo u ordinaciju, gdje nam je doktorica rekla, da su neke vrijednosti malo povišene u krvi i mokraci, i da bi ona bebaca ostavila u bolnici na pretragama. E, sad, ja cu prepisati sto je ona napisala na povijesti bolesti:
CRP 16,1,1 L 11, urin: ph 5,bjel.neg, ketoni 1+, hb 1+, leukocitna esteraza 2+, u sedimentu E 6, L 30, bakterije 1+.
Mi smo bili sa prijateljicom, koja je med.sestra na tom odjelu, pa je ona tada pitala doktoricu da li je to stvarno nuzno, jer vrijednosti nisu puno veće od normalnih, i da li može dobiti antibiotik, pa da vidimo dalje kad bude gotova urinokultura u utorak. Zatim smo sa doktoricom tako i dogovorili, maleni je dobio cefeksim, pa ćemo dalje vidjeti. Objasnila da je vjerojatno neka upala dole, jer ona to ne povezuje sa curenjem nosa, jer mu curi duže vrijeme, a temperaturu je dobio tek prije 3 dana. Dečkić je 16 mjeseci.
E,sad mene zanima što bi to bilo, jer je utorak daleko
Ja ću naravno sa svim tim papirima kad dobijem urinokulturu, svojoj pedici... napisala je još da savjetuje posjet nefrologu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma