Cure, molim vas za pomoć. Moram bit malo opširnija, da objasnim cijelu situaciju. Bila sam jučer kod dr. i rekla mi je da imam bronhitis. Poslušala me, i kaže da se čuje. Inače, imala sam laganu virozu prije 10 dana, temp ukupno tri dana, ne viša od 38,5. Prvo sam pomislila da mi se opet vratila viroza, budući da smo se svi doma zarazili. Meni je vjerojatno udarilo na bronhitis jer nisam odležala kak spada jer su virozu od mene pobrali mm i klinci. Bila sam bez temp tjedan dana, a sad mi temp zadnja tri dana poraste predvečer do nekih 38, tijekom noći mi padne bez da išta uzmem i večinu dana je nemam. Inače se osjećam ok, ništa me ne boli, ne steže u plučima, ni kad kašljem ni inače. A kašljem prilično rijetko, svakih pola sata-sat i to dva puta. Nemam ništa za iskašljavanje, ili vrlo malo.
E sad, dr. mi je prepisala sumamed, 3x500mg. I to bez da smo prije napravili krvnu sliku. Ustvari, dala mi je uputnicu za krvnu sliku nakon što popijem sumamed. Mislim, kaj ne ide krvna slika prije? Neznam puno o bronhitisu, ali koliko znam on može biti i virusni i bakterijski, kaj ne? Ja sam danas ipak išla izvadit krv, nalazi su mi kod dr. sutra popodne. Nisam ga još počela uzimati, jer dojim, malac mi ima 10 kg, i ja bih ga rado izbjegla, ako ikako mogu.
Jel postoji neki drugi antibiotik, koji nije kontraindiciran dojenju, ili se možda mogu izvuči i bez njega, obzirom da mi se čini da sam blaži slučaj.