Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3344

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Imam pitanje (a za sve je kriv mujica)

Zašto bi se kod detoksikacije organizma povećala koncentracija toksina u majčinom mlijeku?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NetkoMiOteoNick prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto bi se kod detoksikacije organizma povećala koncentracija toksina u majčinom mlijeku?
    a čuj, kad bi ta "detoksikacija" stvarno djelovala, možda bi nešto od njih stvarno završilo u mlijeku. Topivi u mastima bi mogli samim time što su otpušeni iz masnog tkiva u cirkulaciju završiti u mlijeku, Netopivi bi se možda konjugirali na nešto, pa opet na taj način izlučili....
    Ne znam točne mehanizme izlučivanja raznih kemijskih spojeva putem mliječnih žlijezdi. (može mi netko malo pomoći ovdje?)
    Ali kad bi se znao način djelovanja detoksikacije, moglo bi se uz malo čitanja po knjigama odgovoriti hoće li toksini izlaziti bubregom ili stolicom ili ima šanse da se nađu i u mlijeku. Ali ako netko pije šečerne kuglice, nema načina djelovanja detoksikacije, pa ni izlučivanja otrova
    Posljednje uređivanje od mujica : 09.09.2011. at 23:39

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj NetkoMiOteoNick prvotno napisa Vidi poruku
    Detoksikacija, koliko god bi to mnogi voljeli da je moguće, zaista kao medicinski dokaziva praksa ne postoji. Dakle, u očima znanosti - nemoguće je provesti detoksikaciju. Primjena tvari tipa koloidnog srebra, homeopatije, bilja...ne dovodi do detoksikacije, možda radi nešto drugo, ali ne i detox utemeljen na dokazima, bar za sada. Tako na to gleda službena medicinska znanost.
    Posljednje uređivanje od lahor : 13.09.2011. at 03:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •