-
tiziana, sva novija istraživanja pokazuju da kalcij i nije tako dobar. ja sam ga isto u trudnoći uzimala i imala isto kalcifikata u posteljici prije termina, koliko je povezano nisam sigurna, ali sam se stalno preispitivala jel imalo veze. nakon trudnoće se pojavila hrpa nekih novih saznanja ili barem starih (koja mi nisu nikad spomenuta) koja magnezij i vit D (sunce) daju jednaku važnost kao kalciju, ako ne i veću. no, konsenzus među liječnicima još nije postignut, kao što nije ni oko običnih vitamina.
što napraviti, tj. piti, a što ne --- ni ja više nisam pametna. mislim da je pametnije, kao i obične vitamine piti po tri mjeseca, pa tri mjeseca pauza, pa tri mjeseca pa tri pauza ili možeš čak i 6 pauza.
ivon, što se tiče željeza kao što su ranije rekli, može izazvati proljev, a može i zatvor.. nema pravila. jedino kad su bebe starije, a i odrasli možeš možda malo više utjecati prehranom. što se tiče bio gaia, kao i sve probiotike, i za velike i za male, najbolje ih je uzimati/davati u što većem razmaku od hranjenja, i prije i poslije. no kad dojiš svakih tri sata meni je to bio problem, tako da sam mu davala kako sam stigla. kad bi ih davala svom mališanu on je redovno imao tekućastiju stolicu ako je imao i prije urednu stolicu, ako je bio malko zatvoren bila je tekućastija ili normalna, ali mislim da je to sve u oku promatrača :D na kraju krajeva, tako i na mene djeluju probiotici.
za ctg ne znam zasto se ni davao, ja isto sve svoje imam.. glupost, ali imam svakakvih na prijamu 
što se tiče masnice, možeš i ne moraš mazati heparinom.. prije će proći ako budeš mazala, no te se krema koriste većinom kod većih podljeva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma